Corn-sandwich on viipaloitu vehnärouheleipä, jonka viipalekoko on n. 12 x 12 x 1,1 cm (n 27 siivua à 30 g), joten se sopii hyvin esim. kolmioleipiin. Suomessa leivotussa vehnärouheleivässä on vehnää ja ruista, vähemmän suolaa ja se on kuitupitoinen. Säilytä sulanut leipä huoneenlämmössä, säilyvyys 4 vrk.Lue lisää
Corn-sandwich on viipaloitu vehnärouheleipä, jonka viipalekoko on n. 12 x 12 x 1,1 cm (n 27 siivua à 30 g), joten se sopii hyvin esim. kolmioleipiin. Suomessa leivotussa vehnärouheleivässä on vehnää ja ruista, vähemmän suolaa ja se on kuitupitoinen. Säilytä sulanut leipä huoneenlämmössä, säilyvyys 4 vrk.
Ainesosaluettelo
VEHNÄjauho (Suomi), vesi, VEHNÄ- ja RUISrouhe, margariini (kasviöljy (rapsi), vesi, suola,aromi), hiiva, sokeri, RUIShapantaikina (RUIS, vesi, hapankulttuuri), suola,emulgointiaine E481 ja jauhonparanne E300.
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä, Ruis
Käyttö-/valmistusohje
Sulatus huoneenlämmössä 4-5 h avatussa pakkauksessa, n. 30 min yksitellen sulatettuna. Säilytä sulanut leipä huoneenlämmössä.
Sulatus huoneenlämmössä yksittäisinä leipinä 4-5 tuntia, viipaleittain 10-15 min. Säilytä sulanut leipä huoneenlämmössä, säilyvyys 4 vrk.
Säilytysohje
Pakaste, säilytys -18°C tai sitä kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.