Halkaistu rouheinen bagel (90 g) sopii hyvin täytettäväksi. Myyntierässä on 15 pss x 3 kpl = 45 kpl, joten se helpottaa kerralla pienemmänkin määrän käyttöä. Suomessa leivotussa vehnä-bagelissa on mm. pellavan- ja auringonkukansiemeniä, hirssiä ja ruista. Hyvä kuidun lähde.
Ainesosaluettelo
VEHNÄjauho Lue lisää
Halkaistu rouheinen bagel (90 g) sopii hyvin täytettäväksi. Myyntierässä on 15 pss x 3 kpl = 45 kpl, joten se helpottaa kerralla pienemmänkin määrän käyttöä. Suomessa leivotussa vehnä-bagelissa on mm. pellavan- ja auringonkukansiemeniä, hirssiä ja ruista. Hyvä kuidun lähde.
Ainesosaluettelo
VEHNÄjauho (Suomi), vesi, VEHNÄ- ja RUISrouhe, RUISjauho, margariini (kasviöljy (rapsi), vesi, suola, aromi), maissihiutale, pellavansiemen, hirssi, auringonkukansiemen, RUISlitiste, VEHNÄgluteeni, rypsiöljy, dekstroosi, hiiva, suola, sokeri, emulgointiaine (E322 (auringonkukka), E472e), VEHNÄmallasjauho ja jauhonparanne E300. Saattaa sisältää pieniä määriä KANANMUNAA ja MAITOA.
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä, Ruis
Saattaa sisältää: Maito , Muna
Käyttö-/valmistusohje
Sulata avatussa kartonkipakkauksessa huoneenlämmössä 3-4 tuntia, yksittäisissä pakkauksissa 1/2-1 tuntia. Säilytä sulanut tuote huoneenlämmössä.
Säilytysohje
Pakaste, säilytys -18°C tai sitä kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.