Patu artesaanisämpylä on oivallinen vaihtoehto esimerkiksi täytettynä vitriiniin, kokous tarjoiluihin tai aamupala pöytään. Täytteeksi sopii erinomaisesti Patu tuoteperheen juustot sekä leikkeleet! Valmistettu Suomessa. Suosittelemme tarkistamaan ainesosat myyntipakkauksesta.
Ainesosaluettelo
Suomalainen Lue lisää
Patu artesaanisämpylä on oivallinen vaihtoehto esimerkiksi täytettynä vitriiniin, kokous tarjoiluihin tai aamupala pöytään. Täytteeksi sopii erinomaisesti Patu tuoteperheen juustot sekä leikkeleet! Valmistettu Suomessa. Suosittelemme tarkistamaan ainesosat myyntipakkauksesta.
Ainesosaluettelo
Suomalainen VEHNÄ, vesi, jauhoseos (VEHNÄgluteeni, suola, VEHNÄmallasjauho, VEHNÄhapantaikina), RUISmallasjauho, mallasuute (OHRAmallas, vesi), RUISjauho, VEHNÄlese, VEHNÄmallasjauho, happamuudensäätöaine E270, jauhoparanteet E300, rypsiöljy, hiiva, suola 1,2%.
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä, Ruis, Ohra
Saattaa sisältää: Maito , Muna, Sinappi, Soijapavut
Käyttö-/valmistusohje
Sulatus: 2h Paisto: 200°C, 3-4min
Säilytysohje
Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.