Aito italiainen flatbread, Schiacciata Romana. Schiacciata viittaa tapaan, jolla taikina leivotaan sormin painelemalla ja romana on perinteinen italialainen menetelmä paistaa korkeassa lämpötilassa lyhyen ajan. Taikina on rikastettu Extra neitsyt öljyllä ja hippusella merisuolaa.
Ainesosaluettelo
VEHNÄJAUHO, Lue lisää
Aito italiainen flatbread, Schiacciata Romana. Schiacciata viittaa tapaan, jolla taikina leivotaan sormin painelemalla ja romana on perinteinen italialainen menetelmä paistaa korkeassa lämpötilassa lyhyen ajan. Taikina on rikastettu Extra neitsyt öljyllä ja hippusella merisuolaa.
Ainesosaluettelo
VEHNÄJAUHO, vesi, täysjyvä VEHNÄJAUHO, suola, hiiva, ekstra-neitsytoliiviöljy, mallasjauho (VEHNÄ).Saattaa sisältää pieniä määriä: soija, maito, sinappi.
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä
Saattaa sisältää: Soijapavut, Maito , Laktoosi, Sinappi
Käyttö-/valmistusohje
Esilämmitä uuni 230 °C. .Paitetaan jäisenä 3 - 4 min 200 °C. Voidaan tarjoilla myös sulatettuna ilman paistoa.