Kantittomat sulattamalla käyttövalmiit leipälevyt erilaisiin leipäherkkuihin. Yhden levyn koko 300x400mm ja paksuus 9mm. Leivän hyvän sitkon ansiosta se kestää hyvin esim. rullaamisen. Viipaleiden välissä oleva voipaperi helpottaa yksittäisen levyn käyttöönottoa. Maidoton ja laktoositon.Lue lisää
Kantittomat sulattamalla käyttövalmiit leipälevyt erilaisiin leipäherkkuihin. Yhden levyn koko 300x400mm ja paksuus 9mm. Leivän hyvän sitkon ansiosta se kestää hyvin esim. rullaamisen. Viipaleiden välissä oleva voipaperi helpottaa yksittäisen levyn käyttöönottoa. Maidoton ja laktoositon.
Ainesosaluettelo
VEHNÄJAUHO (VEHNÄJAUHO, VEHNÄGLUTEENI, MALLASVEHNÄJAUHO), vesi, ruisjauho 8,6%, auringonkukkaöljy, hiiva, sokeri, suola, VEHNÄGLUTEENI, härkäpapujauho, paahdettu MALLASVEHNÄJAUHO 0,1%, emulgointiaineet (E471, E481), happamuudensäätöaine (E330), paahdettu MALLASOHRA- ja VEHNÄJAUHO, hapettumisenestoaine (E300). SAATTAA SISÄLTÄÄ MAITOA, KANANMUNAA, SOIJAA, PÄHKINÄÄ, SEESAMINSIEMENIÄ, SELLERIÄ JA SINAPPIA.
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä, Ohra, Ruis
Saattaa sisältää: Maito , Muna, Seesaminsiemenet, Selleri, Sinappi, Soijapavut, Maapähkinä, Pähkinät
Käyttö-/valmistusohje
Sulata noin 15 minuuttia. Sulatetut leipälevyt säilyvät kalvoon käärittynä jääkaapissa/4°C:ssa noin vuorokauden.
Säilytysohje
pakasteessa -18C