Raikas marjapiiras, jossa murotaikinapohjan päällä creme patissier-täytettä sekä hurmaava marjasekoitus, joka sisältää punaherukkaa, pensasmustikkaa ja vadelmaa. Piirakan halkaisija on 28 cm ja se on valmiiksi paloiteltu 12 palaan, jolloin voit hävikin minimoimiseksi ottaa vaikka palan kerrallaan sulamaan.Lue lisää
Raikas marjapiiras, jossa murotaikinapohjan päällä creme patissier-täytettä sekä hurmaava marjasekoitus, joka sisältää punaherukkaa, pensasmustikkaa ja vadelmaa. Piirakan halkaisija on 28 cm ja se on valmiiksi paloiteltu 12 palaan, jolloin voit hävikin minimoimiseksi ottaa vaikka palan kerrallaan sulamaan.
Ainesosaluettelo
Vesi, VEHNÄjauho, punaherukka (15 %), sokeri, kerma (MAITO) (11 %), viljelty mustikka (7 %), vadelma (5 %), palmuöljy, glukoosi-fruktoosisiirappi, muunneltu tärkkelys, KANANMUNA, rapsiöljy, makea herajauhe (MAITO), sakeuttamisaineet ( E401), nostatusaine (E450, E500) hyytelöimisaine (E440), dekstroosi, vadelmamehutiiviste, glukoosisiirappi, laktoosi (MAITO), MAITOproteiini, happo (E330), luontaiset aromit, suola, happamuuden säätöaine (E331, E332, E500). Väriaine: safflorinkukkauute. Saattaa sisältää PÄHKINÖITÄ, MAAPÄHKINÖITÄ ja SOIJAA.
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Maito , Muna, Vehnä
Saattaa sisältää: Pähkinät , Maapähkinä, Soijapavut, Mantelit, Hasselpähkinä, Saksanpähkinä, Cashewpähkinä, Pekaanipähkinä, Parapähkinä, Pistaasipähkinä, Macadamia-pähkinä
Käyttö-/valmistusohje
Sulata ilman pakkauslaatikkoa yön yli jääkaapissa, 3 tuntia huoneenlämmössä.
Poista jäinen kakku pakkauksesta. Sulata kokonaista tuotetta huoneenlämmössä (21-22 °C) noin 3 tuntia. Säilytä sulanutta kakkua jääkaapissa (6-7 °C) ja käytä se 48 tunnin kuluessa tai säilytä huoneenlämmössä (21-22 °C) ja käytä se 24 tunnin kuluessa.
Säilytysohje
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Sulatetut tuotteet säilytettävä viileässä.