Klassinen mansikkapiiras, jossa murotaikinapohjan päällä creme patissier-täytettä ja mansikoita. Piirakan halkaisija on 28 cm ja se on valmiiksi paloiteltu 12 palaan, jolloin voit hävikin minimoimiseksi ottaa vaikka palan kerrallaan sulamaan. Vähälaktoosinen.
Ainesosaluettelo
Mansikat (32 %), vesi, VEHNÄJAUHO, sokeri, glukoosi-fruktoosisiirappi, kokonainen KANANMUNA (7 %), palmurasva, VOI, rapsiöljy, makea herajauhe (MAITO), muunnettu tärkkelys, sakeuttamisaineet (E401, E412),VEHNÄTÄRKKELYS, perunatärkkelys, liivate, kosteudensäilyttäjä (E420), nostatusaineet (E450,E500), värjäävät elintarvikkeet (mustaporkkanatäysmehutiiviste, hapankirsikkatäysmehutiiviste, safloritiiviste, safloriuute), emulgointiaine (E471), happo (E330), MAITOPROTEIINI, LAKTOOSI, luontaiset aromit, glukoosisiirappi, hyytelöimisaine (E440), ruokasuola, happamuudensäätöaineet (E331, E332, E300), dekstroosi. Saattaa sisältää PÄHKINÄÄ, MAAPÄHKINÄÄ ja SOIJAA!
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä, Muna, Maito , Laktoosi
Saattaa sisältää: Maapähkinä, Soijapavut, Pähkinät , Mantelit, Hasselpähkinä, Saksanpähkinä, Cashewpähkinä, Pekaanipähkinä, Parapähkinä, Pistaasipähkinä, Macadamia-pähkinä
Käyttö-/valmistusohje
Sulata huoneenlämmössä noin 1,5 tuntia.
Poista jäinen kakku pakkauksesta. Sulata kokonaista tuotetta jääkaapissa (6-7 °C) noin 12 tuntia tai huoneenlämmössä (21-22 °C) noin 8 tuntia, yhtä palaa noin 2,5 tuntia. Säilytä sulanutta kakkua jääkaapissa (6-7 °C) ja käytä se 48 tunnin kuluessa.
Säilytysohje
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Sulatetut tuotteet säilytettävä viileässä.