Klassisessa mansikkaleivoksessa on kuohkeiden kakkupohjien välissä raikasta, kermaista täytettä (29 %). Pinnalla on runsaasti mehukkaita mansikkalohkoja (24 %). Kakkulevy on valmiiksi annospaloiteltu 12 x 166 g. Vähälaktoosinen.
Ainesosaluettelo
Mansikat (24%), vesi, KERMA (12%), sokeri, Lue lisää
Klassisessa mansikkaleivoksessa on kuohkeiden kakkupohjien välissä raikasta, kermaista täytettä (29 %). Pinnalla on runsaasti mehukkaita mansikkalohkoja (24 %). Kakkulevy on valmiiksi annospaloiteltu 12 x 166 g. Vähälaktoosinen.
Ainesosaluettelo
Mansikat (24%), vesi, KERMA (12%), sokeri, PIIMÄ(9%), glukoosi-fruktoosisiirappi, VEHNÄJAUHO, KANANMUNA, rapsiöljy, dekstroosi, VEHNÄTÄRKKELYS liivate (nauta), muunettu tärkkelys happamuudensäätöaine E330, sakeuttamisaineet E412, E415 410, leivinjauhe (nostatusaineet E450, E500), rasvaton MAITOJAUHE, värit (mustaporkkanatäysmehutiiviste, hapankirsikkatäysmehutiiviste,safloritiiviste, safloriuute), glukoosisiirappi, ruokasuola, hyytelöimisaine E440, aromit, emulgointiaineet E471, E472a, happamuudensäätöaineet E332, E331, E330, stabilointiaine E340. Saattaa sisältää pieniä määriä PÄHKINÄÄ, MAAPÄHKINÄÄ tai SOIJAA.
Allergeenit
Sisältää: Muna, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Maito , Vehnä, Laktoosi
Saattaa sisältää: Pähkinät , Maapähkinä, Soijapavut
Käyttö-/valmistusohje
Poista kakku pakkauksesta ja sulata jääkaapissa n20h . Säilytä viileäässä sulatuksen jälkeen ja käytä 48 h kuluessa.
Säilytysohje
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Sulatetut tuotteet säilytettävä viileässä.