Loistava vaihtoehto perinteiselle pain au chocolate - suklaapullalle: herkullinen valkosuklaavadelmatäyte, rapea kuori ja sisällä pehmeä suussa sulava täyte. Voilla leivottu, sokerikuorrute. Helppo ja käytännöllinen tuote, valmista 18 - 20 minuutissa.
Ainesosaluettelo
VEHNÄjauho, täyte 24,5% (valkosuklaatäyte 67,5% (nesteytetty täysMAITO, täysMAITO, valkosuklaa 15% (sokeri, kaakaovoi, täysMAITOjauhe, rasvaton MAITOjauho, elmulgointiaine: E442, luonnonvalinja-aromi), sokeri, KERMA, sakeuttamisaine: E466, säilöntäaine: E202, stabilointiaine: natriumalginaatti, luonnonvaniljatiiviste, saflorikukkatiiviste), vadelmatäyte 32,5% (vadelmapyree ja -massa 59%, glukoosifruktoosisiirappi, sokeri, hyytelöittämisaine: E440, happamuudensäätelyaine: E330, luonnonaromi)), VOI 17%, vesi, koristelu 5% (sokeri, kovettamaton palmurasva), sokeri, hiiva, VEHNÄGLUTEENI, KANANMUNA, suola, emulgointiaine: e472e, jauhonparanne: E300, entsyymi. Saattaa sisältää pieniä määriä SOIJAlesitiiniä ja PÄHKINÖITÄ.
Allergeenit
Sisältää: Muna, Maito , Vehnä, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet
Saattaa sisältää: Soijapavut, Pähkinät
Käyttö-/valmistusohje
Valmistusohje: Paista jäisinä 18 - 20 min 170°C kiertoilmauunissa. Älä pakasta sulanutta tuotetta uudestaan. HUOM! Raakapakastetuotteen paino voi kutistua paistettaessa alkuperäisestä valmistuspainosta uunista ja paistotavasta riippuen.
Säilytysohje
Raaka pakaste, säilytys: - 18 °C. Säilyvyys: 12kk pakasteena