Reuterin laktoositon Mansikkavaniljamunkki on valmiiksi sokeroitu, sisällä munkissa on mansikkatäytettä ja vaniljakreemiä. tuote on sulatusta vaille valmis tuote.
Ainesosaluettelo
VEHNÄjauho, sokeri, vesi, kasviöljy ja -rasva (rypsi, palmu,auringonkukka), mansikka, muunnettu tärkkelys, Lue lisää
Reuterin laktoositon Mansikkavaniljamunkki on valmiiksi sokeroitu, sisällä munkissa on mansikkatäytettä ja vaniljakreemiä. tuote on sulatusta vaille valmis tuote.
Ainesosaluettelo
VEHNÄjauho, sokeri, vesi, kasviöljy ja -rasva (rypsi, palmu,auringonkukka), mansikka, muunnettu tärkkelys, hiiva,glukoosisiirappi, jodioitu suola, VEHNÄgluteeni, maissitärkkelys,hyytelöimisaine (E440), dekstroosi, emulgointiaineet (E471,E472e, E481), mallastettu OHRAJAUHO, sakeuttamisaine (E404),happamuudensäätöaineet (E330, E333, E170, E341),MAITOproteiini, aromit (mm. vanilja), säilöntäaine (E202), värit(E120, E150c, E160a). Tuotteessa mansikkatäytettä 15 % ja vaniljatäytettä 15 %.
Allergeenit
Sisältää: Vehnä, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Ohra
Käyttö-/valmistusohje
Sulatus huoneenlämmössä (tuotteet erillään)n. 2h. Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudestaan.
Säilytysohje
Säilytys pakasteessa max -18C, sulatettuna jääkaapissa. Säilyvyys: 9kk pakasteena.