Voisilmäpulla sulatusta vaille kypsäpakaste. Leivonnassa käytetty taikinassa sekä täytteessä aitoa kotimaista laktoositonta voita.
Ainesosaluettelo
VEHNÄjauho (Suomi), sokeri, vesi, laktoositon VOI 10 % (Suomi), rapsiöljy, KANANMUNA, hiiva, VEHNÄkuitu, suola, kardemumma, jauhonparanne (E300), entsyymit.Lue lisää
Voisilmäpulla sulatusta vaille kypsäpakaste. Leivonnassa käytetty taikinassa sekä täytteessä aitoa kotimaista laktoositonta voita.
Ainesosaluettelo
VEHNÄjauho (Suomi), sokeri, vesi, laktoositon VOI 10 % (Suomi), rapsiöljy, KANANMUNA, hiiva, VEHNÄkuitu, suola, kardemumma, jauhonparanne (E300), entsyymit.
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Muna, Maito , Vehnä
Käyttö-/valmistusohje
Sulatus huoneenlämmössä n. 45-60 minuuttia. Sulata pullat niin, että ne ovat suojattuna pussin sisällä tai esim. liinalla peitettynä. Näin ehkäiset pullan tarpeetonta kuivumista ja varmistat pehmeämmän ja mehukkaamman lopputuloksen. Halutessasi pullia voi lämmittää uunissa 180 - 200 0C, n. 1 - 2 minuuttia. Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudelleen.
Säilytysohje
Säilytys pakastelämpötilassa -18°C tai kylmemmässä parasta ennen päivämäärään.