Valmiiksi paloiteltu (35x52g) vegaaninen suklaa-appelsiinikakku. Täytteenä kauramaitoon tehty suklaaganache sekä appelsiini-omenahillo. Koristeltu tummalla suklaalla. Tarjoile sellaisenaan tai koristeltuna. Yhden kakkupalan koko on 55x55x35mm.
Ainesosaluettelo
Kakkupohja (Suomi), [kahvijuoma, VEHNÄJAUHO, sokeri, rypsiöljy, kaakaojauhe, nostatusaineet (E500ii, E500, E450i), etikka, vanilliinisokeri, suola], suklaa [kaakaomassa, sokeri, kaakaovoi, emulgointiaine (SOIJA- ja auringonkukkalesitiini), vaniljauute], KAURAJUOMA [kaurapohja (vesi, KAURA), rypsi- ja auringonkukkaöljy, kalsium, suola, jodi, vitamiinit (riboflaviini, B12, D2)], appelsiini-omenatäyte (Suomi) 14% [sokeri, appelsiinitäysmehutiiviste, vesi, omenasose, sakeuttamisaineet (E1442, E440), happamuudensäätöaineet (E330, E333), luontaiset aromit, safloriuute, stabilointiaineet (E452, E450), säilöntäaine (E202)]. Sisältää suklaata 18,7% (suklaan kaakaopitoisuus 68%) ja appelsiinia 4,4%.
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Soijapavut, Vehnä, Kaura
Käyttö-/valmistusohje
Nostetaan jäisenä laatikosta tarjoilualustalle. Sulatetaan kylmässä n. vuorokauden ajan tai huoneenlämmössä n. kahden tunnin ajan. Jos tarjoat kakun pienempinä palasina, paloittele kakkupalat jäisenä.
Nosta jäisenä laatikosta tarjoilualustalle. Sulata kylmässä noin 1 vrk tai huoneenlämmössä noin 2 h.
Säilytysohje
Pakaste. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Säilytys -18 asteessa tai kylmemmässä. Säilyy pakastimessa (-18 astetta) parasta ennen -päiväykseen asti, sulatettuna kylmiössä (+2 - +6 astetta) 3 vrk, huoneenlämmössä kuten vastaava tuoretuote.