Elosen Mansikkaleivoksessa vaalean pohjan päällä on täyteläistä mansikkahippumoussea ja pinnalla mansikoita hyydykkeessä. Leivoksen voi koristella itse kermapursotuksella ja tuoreella mintun lehdellä. Sulattaen valmis. Laktoositon.
Ainesosaluettelo
Mansikka (24%), vesi, laktoositon Lue lisää
Elosen Mansikkaleivoksessa vaalean pohjan päällä on täyteläistä mansikkahippumoussea ja pinnalla mansikoita hyydykkeessä. Leivoksen voi koristella itse kermapursotuksella ja tuoreella mintun lehdellä. Sulattaen valmis. Laktoositon.
Ainesosaluettelo
Mansikka (24%), vesi, laktoositon KERMA, sokeri, VEHNÄJAUHO, KANANMUNA, glukoosisiirappi, dekstroosi, sakeuttamisaineet (maissitärkkelys, E440), kovetettu MBpalmuöljy, öljyt (auringonkukka, rypsi), happamuudensäätöaineet (E330, E331), stabilointiaineet (E420, E463), emulgointiaineet (E471, E475, E472e, E432, E322 auringonkukasta), nostatusaineet (E450, E500), liivate (nauta), MAITOPROTEIINI, inverttisokerisiirappi, säilöntäaineet (E202, E281), jodioitu suola, aromit, värit (punajuuri, E160a, E120).
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä, Maito , Muna
Käyttö-/valmistusohje
Sulata suojattuna mielellään yön yli kylmässä tai huoneenlämmössä n. 2 tuntia
Sulata suojattuna mielellään yön yli kylmiössä tai huoneenlämmössä n. 2 tuntia.
Säilytysohje
Säilytettävä valolta suojattuna alle -18 ºC:ssa.