Perinteinen keksi-kerroskakku, jossa on täyteläinen hunaja-hapankermatäyte. Leikattu 16 palaan.
Ainesosaluettelo
HAPANKERMA, VEHNÄJAUHO, sokeri, KANANMUNAMASSA, vesi, nostatusaine: natriumkarbonaatti, hunaja 0,7%, suola.
Allergeenit
Sisältää: Vehnä, Lue lisää
Perinteinen keksi-kerroskakku, jossa on täyteläinen hunaja-hapankermatäyte. Leikattu 16 palaan.
Ainesosaluettelo
HAPANKERMA, VEHNÄJAUHO, sokeri, KANANMUNAMASSA, vesi, nostatusaine: natriumkarbonaatti, hunaja 0,7%, suola.
Allergeenit
Sisältää: Vehnä, Maito , Muna, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet
Saattaa sisältää: Pähkinät , Soijapavut, Hasselpähkinä, Mantelit, Macadamia-pähkinä, Cashewpähkinä, Parapähkinä, Pistaasipähkinä, Pekaanipähkinä, Saksanpähkinä
Käyttö-/valmistusohje
Poista suojamuovi ja sulata 10 tuntia +2...+6 °C:n lämpötilassa.
Säilytysohje
Tuote säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C tai kylmemmässä) pakkauksessa merkittyyn päiväykseen saakka. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Parasta ennen: sulanut tuote säilyy +2...+6°C:n lämpötilassa pakkauksessa 7 päivää, avattuna 12 tuntia.