Vaalean kakkupohjan päällä mansikan ja raparperihillosta tehty moussetäyte. Kakun päällä raparperimehusta tehty kiille. Leikattu valmiiksi 20 suorakaiteen muotoiseen palaan, 'a 75 g. Valmis pakaste, vain sulatus. Laktoositon.
Ainesosaluettelo
Vesi, sokeri, täysin kovetettu kasviöljy Lue lisää
Vaalean kakkupohjan päällä mansikan ja raparperihillosta tehty moussetäyte. Kakun päällä raparperimehusta tehty kiille. Leikattu valmiiksi 20 suorakaiteen muotoiseen palaan, 'a 75 g. Valmis pakaste, vain sulatus. Laktoositon.
Ainesosaluettelo
Vesi, sokeri, täysin kovetettu kasviöljy ja -rasva (kookos, auringonkukka, rapsi), VEHNÄjauho, glukoosi-fruktoosisiirappi, VEHNÄtärkkelys, kokoMUNAjauhe, MUNAvalkuaisjauhe, mansikka, raparperi, raparperimehu, karhunvatukkamehutiiviste, sitruunamehutiiviste, sitruunauute, sitruunatäysmehu, sitruunaöljy, stabilointiaineet (E420ii, E463), MAITOproteiini, emulgointiaineet (E472e, E322 [auringonkukkalesitiini]), suola, muunnettu maissitärkkelys (E1422), sakeuttamisaine (E440), happamuudensäätöaineet (E330, E333, E331iii), jauhonparanne (E300), glukoosi, hyytelöimisaine (E440ii), säilöntäaine (E202), dekstroosi, gelatiini, muunnettu tärkkelys (rikkidioksidi), maltodekstriini, hapettumisenestoaine: KALIUMDISULFIITTI), nostatusaine (E450, E500), stabilointiaine (E466), väriaine (E160a, E120), aromi.
Allergeenit
Saattaa sisältää: Pähkinät , Mantelit
Käyttö-/valmistusohje
Ota tarvitsemasi määrä kakkupaloja sulamaan tarjoiluvadille. Irroita tarvittaessa palat veitsellä. Anna kokonaisen levykakun sulaa yön yli kylmiössä. Yksittäinen pala sulaa jääkaapissa noin 1 h 30min.
Säilytysohje
Tuote säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C tai kylmemmässä) pakkauksessa merkittyyn päiväykseen saakka. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Sulatettu tuote säilyy jääkaapissa muutaman päivän.