Vadelmaraita-juustokakku on herkullisella vadelmakastikkeella raidoitettu, täyteläinen paistettu juustokakku. Herkullinen kakku on valmiiksi leikattu 12 x 120 g paloihin. Juustokakun juusto on aitoa tuorejuustoa.
Ainesosaluettelo
Ekstra-täysrasvainen TUOREJUUSTO (32%), sokeri, TÄYSMAITO, Lue lisää
Vadelmaraita-juustokakku on herkullisella vadelmakastikkeella raidoitettu, täyteläinen paistettu juustokakku. Herkullinen kakku on valmiiksi leikattu 12 x 120 g paloihin. Juustokakun juusto on aitoa tuorejuustoa.
Ainesosaluettelo
Ekstra-täysrasvainen TUOREJUUSTO (32%), sokeri, TÄYSMAITO, kokonainenKANANMUNA, vadelmat (7%), VEHNÄJAUHO, rapsiöljy, palmurasva, muunnetut tärkkelykset,glukoosi-fruktoosisiirappi, makea herajauhe (MAITO), LAKTOOSI, VEHNÄTÄRKKELYS, perunatärkkelys,vadelmamehutiiviste, rasvaton MAITOJAUHE, ruokasuola, dekstroosi, nostatusaineet (E450,E500), hyytelöimisaine (E440), happo (E330), kosteudensäilyttäjä (E420), glukoosisiirappi, stabilointiaine(E516), värjäävät elintarvikkeet (porkkanatiiviste, kurpitsatiiviste, hibiscus uute ), emulgointiaineet (E471, E322),luontaiset aromit, MAITOPROTEIINI, happamuudensäätöaineet (E331, E332, E300), sakeuttamisaine(E401). Saattaa sisältää PÄHKINÄÄ, MAAPÄHKINÄÄ ja SOIJAA!
Allergeenit
Sisältää: Muna, Maito , Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä
Saattaa sisältää: Pähkinät , Soijapavut, Maapähkinä, Mantelit, Hasselpähkinä, Cashewpähkinä, Saksanpähkinä, Pekaanipähkinä, Parapähkinä, Pistaasipähkinä, Macadamia-pähkinä
Käyttö-/valmistusohje
Poista kakku pakkauksesta ja sulata jääkaapissa (6-7 °C) 12-15 h, huoneenlämmössä n. 7 h.Säilytä viileässä sulatuksen jälkeen. Säilyvyys kylmässä 2 vrk.
Säilytysohje
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Sulatetut tuotteet säilytettävä viileässä.