Herkullisessa vadelmakakussa on maukas rapea paistospohja, jossa hasselpähkinää ja mantelia. Täytteenä vaniljainen creme patissier sekä päällä reilusti vadelmia (21 %). Paloittelematon kakku (1,05 kg) on halkaisijaltaan 26 cm.
Ainesosaluettelo
vadelmat (21%), VEHNÄJAUHO, sokeri, Lue lisää
Herkullisessa vadelmakakussa on maukas rapea paistospohja, jossa hasselpähkinää ja mantelia. Täytteenä vaniljainen creme patissier sekä päällä reilusti vadelmia (21 %). Paloittelematon kakku (1,05 kg) on halkaisijaltaan 26 cm.
Ainesosaluettelo
vadelmat (21%), VEHNÄJAUHO, sokeri, TÄYSMAITO, VOI, KANANMUNA, vesi, kasvirasva (palmu), glukoosi-fruktoosisiirappi, MANTELI, kasviöljy (rypsi), makea HERAjauhe, muunnettu tärkkelys (E1414), HASSELPÄHKINÄ, sakeuttamisaineet (E401, E412), nostatusaineet (E450, E500), hyytelöimisaine (E440), glukoosisiirappi, MAITOPROTEIINI, LAKTOOSI, happo (E330), suola, happamuudensäätöaineet (E332, E327). Saattaa sisältää pieniä määriä MUITA PÄHKINÖITÄ, MAAPÄHKINÄÄ tai SOIJAA.
Allergeenit
Sisältää: Muna, Vehnä, Hasselpähkinä, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Mantelit, Maito , Laktoosi, Pähkinät
Saattaa sisältää: Soijapavut, Maapähkinä, Cashewpähkinä, Saksanpähkinä, Pekaanipähkinä, Parapähkinä, Pistaasipähkinä, Macadamia-pähkinä
Käyttö-/valmistusohje
Sulatus: Ilman pakkauskoteloa yön yli jääkaapissa, 5-6 h huoneenlämmössä tai uunissa 150 asteessa n. 20 min.
Ilman pakkauskoteloa yön yli jääkaapissa, 5-6 tuntia huoneenlämmössä tai uunissa 150 asteessa n. 20 min.
Säilytysohje
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Sulatetut tuotteet säilytettävä viileässä.