Barista-sarjan elegantti suklaakakku, joka saa sydämesi hymyilemään. Pyöreän (24 cm halkaisija) kaakao-murotaikinapohjan päällä on täyteläinen paksu kerros suklaaganachea, jota pienet suklaahippuset korostavat. Päällä reilusti, mukavasti hapokkuutta antamassa raikkaita vadelmia (17 %). Pohja leikattu 12 x 100 g annospalaan.Lue lisää
Barista-sarjan elegantti suklaakakku, joka saa sydämesi hymyilemään. Pyöreän (24 cm halkaisija) kaakao-murotaikinapohjan päällä on täyteläinen paksu kerros suklaaganachea, jota pienet suklaahippuset korostavat. Päällä reilusti, mukavasti hapokkuutta antamassa raikkaita vadelmia (17 %). Pohja leikattu 12 x 100 g annospalaan. Tämän suklaisen ja marjaisen kakun makupariksi sopii kahveista niin perinteinen tumma paahto kuin cappuccinokin. Kokeile tarjota myös kylmien tummien kahvijuomien kanssa.
Ainesosaluettelo
Vadelma (17 %), sokeri, vesi, KERMA (MAITO), VEHNÄjauho, suklaa (sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, kirkastettu VOI (MAITO), vähärasvainen kaakaojauhe, emulgointiaine (E322)(SOIJA)) (9 %), glukoosi-fruktoosisiirappi, palmurasva, suklaa (sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, vähärasvainen kaakaojauhe, emulgointiaine (E322)) (3 %), KANANMUNA, rapsiöljy, muunnetut tärkkelykset, makea HERAjauhe (MAITO), vähärasvainen kaakao, rasvaton MAITOjauhe, sakeuttamisaine (E401), vadelmatäysmehutiiviste, nostatusaineet (E450, E500), happo (E330), hyytelöimisaine (E440), glukoosisiirappi, LAKTOOSI (MAITO), MAITOproteiini, suola, happamuudensäätöaineet (E332, E331, E300), luontainen aromi, dekstroosi. Saattaa sisältää pieniä määriä PÄHKINÖITÄ, SOIJA ja MAAPÄHKINÄÄ!
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Soijapavut, Maito , Vehnä, Laktoosi, Kaakao, Muna
Saattaa sisältää: Pähkinät , Maapähkinä, Mantelit, Hasselpähkinä, Cashewpähkinä, Saksanpähkinä, Pekaanipähkinä, Parapähkinä, Pistaasipähkinä, Macadamia-pähkinä
Käyttö-/valmistusohje
Sulatus: Ota jäinen kakku pois pakkauksesta. Sulata tuotetta kokonaisena jääkaapissa (6-7 °C) noin 9 tuntia tai huoneenlämmössä (21-22°C) noin 5 tuntia. Sulatettua tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen!
Poista jäinen tuote pakkauksesta. Sulata kokonaista tuotetta jääkaapissa (6-7°C) noin 9 h, huoneenlämmössä (21-22°C) noin 5 h. Paloina jääkaapissa (6-7°C) noin 5 h, huoneenlämmössä (21-22°C) noin 3h. Säilytä sulannutta kakkua jääkaapissa (6-7°C) ja käytä 48 h kuluessa.
Säilytysohje
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Sulatetut tuotteet säilytettävä viileässä.