Vegaaninen vaihtoehto juustokakulle. Maukkaan murokakkupohjan päällä kermaisen täyteläistä kasvipohjaista täytettä ja vadelmia. Kakku on herne- ja soijaproteiinipohjainen, valmiiksi leikattu 14 palaan.
Ainesosaluettelo
vegaaninen herneproteiinipohjainen valmiste (vesi, kasviöljyt (kookosöljy, rapsiöljy), herneproteiini (1%), inuliini, sokeri, stabilointiaine (E440), suola, luonnolliset aromit, happo (E270), sakeuttamisaine (E412) )) (22%), vesi, sokeri, VEHNÄJAUHO, vadelmat (10%), kasvirasvat (palmurasva, kookosrasva, vaihtelevassa suhteessa), modifioitu tärkkelys, glukoosi-fruktoosi-siirappi, fraktioitu palmunydinrasva, rypsiöljy, glukoosisiirappi, perunatärkkelys, VEHNÄtärkkelys, SOIJAproteiini, KAURAhiutaleet, HASSELPÄHKINÄT, MANTELITAHNA, vadelmamehutiiviste, luontaiset aromit, emulgointiaineet (E471, E322 (SOIJA)), nostatusaineet (E450, E500), hyytelöimisaineet (E401, E440), stabilointiaineet (E516, E410), värjäävät elintarvikkeet (porkkanatiiviste, kurpitsatiiviste, hibiscusuute), suola, hapot (E330, E270), happamuudensäätöaineet (E331, E332, E509, E300). Saattaa sisältää muita PÄHKINÖITÄ,MAITOA JA KANANMUNAA.
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä, Soijapavut, Pähkinät , Hasselpähkinä, Mantelit, Kaura, Herne
Saattaa sisältää: Maapähkinä, Maito , Muna
Käyttö-/valmistusohje
Poista kakku pakkauksesta ja sulata jääkaapissa n. 10 h, yksittäiset palat n 2h. Säilytä viileässä sulatuksen jälkeen. Säilyvyys kylmässä + 2 vrk.
Säilytysohje
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Sulatetut tuotteet säilytettävä viileässä.