Raparperikakussa on rapea paistospohja, jonka täytteenä on vaniljaista creme patissieriä ja raparperipaloja (18 %), koristeena raesokeria. Leikkaamattoman 1 kg kakun halkaisija on 26 cm, korkeus n. 3 cm. Kakun voi tarjoilla myös lämpimänä sellaisenaan tai vaikka jäätelön kanssa.
Ainesosaluettelo
Raparperi (18%), vesi, sokeri, VEHNÄjauho, KANANMUNA, rapsirasva, palmuöljy, glukoosi-fruktoosi-siirappi. makeaHERAjauhe (MAITO), muunneltu tärkkelys (E1414), VEHNÄtärkkelys, perunatärkkelys, sakeuttamisaineet (E401), kosteudensäilyttäjä sorbitoli (E420), emulgointiaineet (E471, E475), nostatusaineet (E450, E500), hyytelöimisaine (E440), glukoosi siirappi, LAKTOOSI, MAITOproteiini, rypälesokeri, suola, sitruunahappo (E330) happamuudensäätöaineet (E332, E331, E300), väritsafloriuute, kaakaovoi. Tuote saattaa sisältää pieniä määriä PÄHKINÄÄ, MAAPÄHKINÄÄ tai SOIJAA.
Allergeenit
Sisältää: Muna, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Maito , Vehnä, Laktoosi
Saattaa sisältää: Soijapavut, Maapähkinä, Mantelit, Hasselpähkinä, Cashewpähkinä, Saksanpähkinä, Pekaanipähkinä, Pistaasipähkinä, Parapähkinä, Macadamia-pähkinä, Pähkinät
Käyttö-/valmistusohje
Sulata ilman pakkauskoteloa yön yli jääkaapissa, 5-6 tuntia huoneenlämmössä tai uunissa 150 asteessa n. 20 min.
Säilytysohje
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Sulatetut tuotteet säilytettävä viileässä.