Raparperi-mansikka-kakkupalassa on maukkaan pohjan päällä runsaasti ihanaa mansikkaa ja raikasta raparperia, näiden päällä reilusti herkullista voilla leivottua taikinamurua. Leivoslevy on paloiteltu 20 x 120 g annospaloihin ( 5,6 x 9,5 cm).
Ainesosaluettelo
VEHNÄJAUHO, sokeri, raparperi Lue lisää
Raparperi-mansikka-kakkupalassa on maukkaan pohjan päällä runsaasti ihanaa mansikkaa ja raikasta raparperia, näiden päällä reilusti herkullista voilla leivottua taikinamurua. Leivoslevy on paloiteltu 20 x 120 g annospaloihin ( 5,6 x 9,5 cm).
Ainesosaluettelo
VEHNÄJAUHO, sokeri, raparperi (14%), mansikat(14%), rapsiöljy, kokonainen KANANMUNA, VOI (4 %), palmurasva, VEHNÄTÄRKKELYS, nostatusaineet (E450, E500), rasvaton MAITOJAUHE, muunnettu tärkkelys, makea herajauhe (MAITO), inverttisokerisiirappi, ruokasuola, stabilointiaine (E440), dekstroosi, luontainen aromi, värjäävät elintarvikkeet (porkkanatiiviste, kurpitsatiiviste, safloriuute), happamuudensäätöaineet (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä PÄHKINÄÄ, MAAPÄHKINAA tai SOIJAA.
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä, Maito , Muna, Laktoosi
Saattaa sisältää: Pähkinät , Maapähkinä, Soijapavut
Käyttö-/valmistusohje
Poista jäinen tuote pakkauksesta. Sulata kokonaista tuotetta jääkaapissa (6-7°C) noin 10 tuntia, yhtä palaa noin 5 tuntia. Sulata kokonaista tuotetta huoneenlämmössä (21-22°C) noin 7 tuntia, yhtä palaa noin 2 tuntia.Säilytä sulanutta kakkua jääkaapissa (6-7°C) ja käytä se 48 tunnin kuluessa.
Säilytysohje
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Sulatetut tuotteet säilytettävä viileässä.