Mustikkakakussa on rapea paistospohja, crème patissier-täyte ja päällä reilusti mehukkaita metsämustikoita (35 %). Marjaisa kakun (1,15 kg) halkaisija on 26 cm ja kakku on leikkaamaton. Mustikkakakku maistuu sellaisenaan kylmänä tai vähän lämmitettynä vaikka jäätelön kera.
Ainesosaluettelo
Mustikat 35%, VEHNÄjauho, vesi, sokeri, kasvirasva (palmu), KERMA, JOGURTTI,KANANMUNA, glukoosi-fruktoosisiirappi, VEHNÄtärkkelys, muunneltu tärkkelys (peruna, E1414, E1412), hyytelöimisaine pektiini, makeaHERAjauhe, dekstroosi, leivinjauhe (nostatusaineet E450, E500), glukoosisiirappi, MAITOPROTEIINI, LAKTOOSI, sakeuttamisaineet E401, E412, suola, sitruunahappo E330, emulgointiaine E471, happamuudensäätöaineet E332, E327, värit. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää, maapähkinää ja soijaa.
Allergeenit
Sisältää: Muna, Maito , Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä, Laktoosi
Saattaa sisältää: Soijapavut, Maapähkinä, Pähkinät
Käyttö-/valmistusohje
Sulata ilman pakkauskoteloa yön yli jääkaapissa, 5-6 tuntia huoneenlämmössä tai uunissa 150 asteessa n. 20 min.
Ilman pakkauskoteloa yön yli jääkaapissa, 5-6 tuntia huoneenlämmössä tai uunissa 150 asteessa n. 20 min.
Säilytysohje
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Sulatetut tuotteet säilytettävä viileässä.