Lakka-kinuskikakun vastustamaton maku on itse keitetyn kinuskin ansiota. Kinuski, lakka, kuohkea kerma ja tumma kakkupohja hurmaavat kenet tahansa. Suomessa leivottu kakku on valmiiksi jaettu 3 x 630 g tankoon. Leikkaa haluttuun tarjoilupalakokoon jäisenä, jotta kakku pysyy siistinä. Kakkupalat voi koristella esimerkiksi marjoilla.Lue lisää
Lakka-kinuskikakun vastustamaton maku on itse keitetyn kinuskin ansiota. Kinuski, lakka, kuohkea kerma ja tumma kakkupohja hurmaavat kenet tahansa. Suomessa leivottu kakku on valmiiksi jaettu 3 x 630 g tankoon. Leikkaa haluttuun tarjoilupalakokoon jäisenä, jotta kakku pysyy siistinä. Kakkupalat voi koristella esimerkiksi marjoilla.
Ainesosaluettelo
Laktoositon KERMA, stabilointiaine karrageeni, kinuski(sokeri, tärkkelyssiirappi (VEHNÄ- tai maissitärkkelys), vesi, laktoositon VOI, laktoositon MAITOjauhe, sakeuttamisaineet (E440, E509, E452), suola, väri (karamellisiirappi), aromi, säilöntäaine (E202)), lakkahillo (sokeri, lakka (30 %, Suomi), vesi, sakeuttamisaine (E440), happamuudensäätöaineet (E330, E333), säilöntäaine (E202)). Tumma pohja VEHNÄJAUHO, sokeri, KANANMUNA, vesi, kaakaojauhe, rypsiöljy, glukoosisiirappi, emulgointiaineet(E471,E475), sakeuttamisaine(E422), leivinjauhe (nostatusaineet(E450,E500)), suola, säilöntäaine (E202), neutraalihyydyke (sokeri, dekstroosi, glukoosi, muunnettu tärkkelys (E1414), gelatiini ( nauta), perunatärkkelys, aromi, vaniljasokeri, päärynäaromi.
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Muna, Maito , Vehnä
Käyttö-/valmistusohje
Sulatus viileässä ilman pakkausta n 3h. Säilyvyys sulatuksen jälkeen 2 vrk viileässä. Huom ! Leikkaa haluamasi kokoiset palat jäisenä.
Säilytysohje
Säilytys pakasteessa- 18°C tai alle. Sulatuksen jälkeen tuote säilytettävä jääkaapissa enintään +5°C. Tuotetta ei saa pakastaa uudelleen.