Caramel Brownie Cheesakessa on aavistuksen suolainen muropohja ja täyteläinen, kermainen mascarpone-tuorejuustotäyte (59 %), jonka seassa on herkullisia suklaapaloja. Kakun pinnalla on pehmeää karamellikastiketta, meheviä suklaabrownie-kuutioita, rouhittuja saksanpähkinöitä sekä suklaakuorruteraidat.Lue lisää
Caramel Brownie Cheesakessa on aavistuksen suolainen muropohja ja täyteläinen, kermainen mascarpone-tuorejuustotäyte (59 %), jonka seassa on herkullisia suklaapaloja. Kakun pinnalla on pehmeää karamellikastiketta, meheviä suklaabrownie-kuutioita, rouhittuja saksanpähkinöitä sekä suklaakuorruteraidat. Juustotäyte valmistetaan aidosta tuorejuustosta, täydennettynä kermalla ja samettisella mascarponella. Pyöreä kakku on valmiiksi leikattu 14 reiluun, noin 139 gramman annospalaan.
Ainesosaluettelo
Täysrasvainen TUOREJUUSTO (26 %), sokeri, MASCARPONEJUUSTO (8%), KERMA, kokonainen KANANMUNA, VEHNÄJAUHO, makeutettu kondensoitu TÄYSMAITO, suklaa (kaakaomassa, sokeri, kaakaovoi, emulgointiaine (E322)) (3 %), muunnetut tärkkelykset, rapsiöljy, palmurasva, glukoosisiirappi, kaakaopohjainen päällyste (sokeri, rapsiöljy, vähärasvainen kaakao, palmurasva, LAKTOOSI, makea herajauhe (MAITO), emulgointiaine (E322)) (1%), VEHNÄTÄRKKELYS, suklaa (sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, kirkastettu VOI, vähärasvainen kaakao, emulgointiaine lesitiinit (SOIJA)), kirkastettu VOI, SAKSANPÄHKINÄT, perunatärkkelys, ruokasuola, kosteudensäilyttäjä (E420, E422), vähärasvainen kaakao, luontaiset aromit, nostatusaineet (E450, E500), stabilointiaine (E440), makea herajauhe (MAITO), riisijauho, emulgointiaine (E471), happo (E330), happamuudensäätöaineet (E300). Saattaa sisältää muuta PÄHKINÄÄ ja MAAPÄHKINÄÄ!
Allergeenit
Sisältää: Muna, Maito , Vehnä, Soijapavut, Saksanpähkinä, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Laktoosi
Saattaa sisältää: Pähkinät , Maapähkinä, Mantelit, Cashewpähkinä, Pekaanipähkinä, Parapähkinä, Pistaasipähkinä, Macadamia-pähkinä
Käyttö-/valmistusohje
Sulatussuositus: Poista pakastettu tuote pakkauksesta. Sulata koko tuote jääkaapissa (6-7°C) noin 10 tuntia. Sulata koko tuote huoneenlämmössä (21-22°C) noin 5 tuntia. Säilytys: Säilytä sulatettu kakku jääkaapissa (6-7°C) ja käytä se 48 tunnin sisällä!
Poista jäinen tuote pakkauksesta. Sulata kokonaista tuotetta jääkaapissa (6-7°C) noin 10-12 tuntia. Sulata kokonaista tuotetta huoneenlämmössä (21-22°C) noin 8 tuntia. Säilytä sulanutta kakkua jääkaapissa (6-7°C) ja käytä se48 tunnin kuluessa! Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen!
Säilytysohje
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Sulatetut tuotteet säilytettävä viileässä.