Myllyn Paras Vadelmalevykakku on sulattaen valmis vadelmatäytteinen levykakku, jonka päällä on vadelmatäytettä. Levykakku on valmiiksi leikattu 21 palaan ja se on sulattaen valmis tarjottavaksi.
Ainesosaluettelo
sokeri, KANANMUNA, kovetettu kasvirasva ja -öljy (kookos, auringonkukka), Lue lisää
Myllyn Paras Vadelmalevykakku on sulattaen valmis vadelmatäytteinen levykakku, jonka päällä on vadelmatäytettä. Levykakku on valmiiksi leikattu 21 palaan ja se on sulattaen valmis tarjottavaksi.
Ainesosaluettelo
sokeri, KANANMUNA, kovetettu kasvirasva ja -öljy (kookos, auringonkukka), VEHNÄJAUHO, vadelma 5%, perunajauho, nostatusaineet (E450, E500), stabilointiaineet (E420ii, E463), MAITOPROTEIINI, glukoosisiirappi, rypälesokeri, emulgointiaineet (E472e, E322), muunnettu tärkkelys (peruna, maissi), happamuudensäätöaineet (E330, E333), säilöntäaine (E202), suola, värit (E160a, E120, E150c), jauhonparanne (E300), sakeuttamisaine (E440), aromi. Saattaa sisältää pieniä määriä mantelia, maapähkinää.
Allergeenit
Sisältää: Muna, Maito , Vehnä, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet
Saattaa sisältää: Mantelit, Maapähkinä, Pähkinät
Käyttö-/valmistusohje
Sulata 2 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä.
Säilytysohje
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Sulatetut tuotteet säilytettävä viileässä ja suositellaan kulutettavan 3 vrk kuluessa.