Fazerina on todellinen täytesuklaaklassikko, joka on hurmannut jo vuodesta 1953. Fazerina-kakussa on tumman kakkupohjan päällä suussasulavaa appelsiini-suklaamoussea ja upeasti kimaltavaa kuorrutetta. Kauniin ulkonäön kruunaa suklainen Fazer-logo. Kakku on tehty Fazerina-faneille ja moussekakuista pitäville.Lue lisää
Fazerina on todellinen täytesuklaaklassikko, joka on hurmannut jo vuodesta 1953. Fazerina-kakussa on tumman kakkupohjan päällä suussasulavaa appelsiini-suklaamoussea ja upeasti kimaltavaa kuorrutetta. Kauniin ulkonäön kruunaa suklainen Fazer-logo. Kakku on tehty Fazerina-faneille ja moussekakuista pitäville. Kakku sopii arkiseen herkutteluun ja hienostuneen ulkonäkönsä ansiosta myös juhlatarjoiluun.
Ainesosaluettelo
sokeri, vesi, laktoositon vispikerma [KERMA, stabilointiaine (E407)], rapsiöljy, KANANMUNA, kokonaan kovetettu kasvirasva ja -öljy (kookos, auringonkukka, rapsi), kaakaojauhe, glukoosisiirappi, perunatärkkelys, stabilointiaineet (E420, E463, E460, E466), liivate, muunnettu tärkkelys, MAITOproteiini, emulgointiaineet [E472e, E472b, E322 (SOIJA ja auringonkukka), E481, E475, E471, E433], kookosöljy, glukoosi-fruktoosisiirappi, appelsiini, tomusokeri, suklaakoriste [kaakaomassa, sokeri, kaakaovoi, emulgointiaine (SOIJALESITIINI), aromi (vanilja), väri (E100), värjäävät elintarvikkeet (retiisiuute, mustaherukka, omena)], hyytelöimisaineet (E407, E440, E401), sakeuttamisaine (E415), happamuudensäätöaineet (E330, E331, E340, E327, E341), säilöntäaineet (E202, E211), värit (E160a, E100, E172), nostatusaineet (E450, E500), aromit (mm. vanilja), suola. SAATTAA SISÄLTÄÄ MANTELIA JA MAAPÄHKINÄÄ.
Allergeenit
Sisältää: Muna, Soijapavut, Maito , Kaakao
Saattaa sisältää: Maapähkinä, Pähkinät , Mantelit
Käyttö-/valmistusohje
Sulata huoneenlämmössä ilman pakkausta: kakkupala 30 minuuttia, koko kakku 1,5 tuntia tai jääkaapissa pakkauksessa yön yli.
Sulata huoneenlämmössä ilman pakkausta: kakkupala 30 minuuttia, koko kakku 1,5 tuntia tai jääkaapissa pakkauksessa yön yli.
Säilytysohje
PAKASTE. Säilytettävä alle -18 °C. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.