Klassinen juustokakku, joka on valmistettu pehmeästä tuorejuustosta ja voisesta keksipohjasta vadelmatäytteellä.
Ainesosaluettelo
tuorejuusto 39% (KIRNUPIIMÄ, MAITO, KERMA, LAKTOOSI, suola, stabilointiaine: guarkumi, säilöntäaine: sorbiinihappo, maitohappobakteerit), Digestive Lue lisää
Klassinen juustokakku, joka on valmistettu pehmeästä tuorejuustosta ja voisesta keksipohjasta vadelmatäytteellä.
Ainesosaluettelo
tuorejuusto 39% (KIRNUPIIMÄ, MAITO, KERMA, LAKTOOSI, suola, stabilointiaine: guarkumi, säilöntäaine: sorbiinihappo, maitohappobakteerit), Digestive keksimurut (VEHNÄJAUHOT, kasviöljy: palmuöljy, rypsiöljy, sokeri, inverttisokerisiirappi, kohotusaine: E500, suola), sokeri, kokonainen MUNAMASSA, KERMA, vadelmatäyte 6% (vadelmat 55%, sokeri, vesi, modifioitu tärkkelys, sakeuttamisaine: gellankumi, happamuudensäätöaine: natriumsitraatti, kalsiumsitraatti, sitruunahappo, säilöntäaine: kaliumsorbaatti), VOI, siemenetön vadelmatäyte 2,5% (sokeri, vesi, vadelmat 25%, modifioitu maissitärkkelys, sakeutusaine: pektiini, happamuuden säätelijä: sitruunahappo, säilöntäaine: kaliumsorbaatti, aromi), maissitärkkelys, glukoosisiirappi, suola, aromit, sitruunamehutiiviste, vesi.
Allergeenit
Sisältää: Vehnä, Maito , Muna, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Laktoosi
Saattaa sisältää: Soijapavut, Pähkinät , Hasselpähkinä
Käyttö-/valmistusohje
Sulata 10 tuntia +2...+6 °C:n lämpötilassa.
Säilytysohje
Tuote säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C tai kylmemmässä) pakkauksessa merkittyyn päiväykseen saakka. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Parasta ennen: sulanut tuote säilyy +2...+6°C:n lämpötilassa pakkauksessa 7 päivää, avattuna 12 tuntia.