Punakakku vadelmilla ja mustikoilla, peitetty streuselillä. Laktoositon.
Ainesosaluettelo
vadelma 23%, kakkuseos (VEHNÄTÄRKKELYS, sokeri, glukoosi (VEHNÄ, maissi), muunnettu perunatärkkelys, emulgointiaineet: E475 (SOIJA), E471 (SOIJA), KANANMUNAJAUHE, nostatusaineet: E450i, E500ii, Lue lisää
Punakakku vadelmilla ja mustikoilla, peitetty streuselillä. Laktoositon.
Ainesosaluettelo
vadelma 23%, kakkuseos (VEHNÄTÄRKKELYS, sokeri, glukoosi (VEHNÄ, maissi), muunnettu perunatärkkelys, emulgointiaineet: E475 (SOIJA), E471 (SOIJA), KANANMUNAJAUHE, nostatusaineet: E450i, E500ii, suola, sakeuttamisaine: ksantaanikumi, elintarvikeväri: beetakaroteeni, aromit), VEHNÄJAUHO, vesi, sokeri, rypsiöljy, KANANMUNAMASSA, mustikka 5,7%, margariini (kasviöljyt (palmu, rypsi), vesi, emulgointiaineet: lesitiini (auringonkukka), rasvahappojen mono- ja diglyseridit (palmu), suola, aromit, happamuudensäätöaineet: E306, E304, säilöntäaine: E202, happo: E330, väri: E160a, fermentoitu VEHNÄJAUHO).
Allergeenit
Sisältää: Vehnä, Muna, Soijapavut, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet
Saattaa sisältää: Maito , Pähkinät , Hasselpähkinä, Mantelit, Macadamia-pähkinä, Cashewpähkinä, Parapähkinä, Pistaasipähkinä, Pekaanipähkinä, Saksanpähkinä
Käyttö-/valmistusohje
Poista suojamuovi ja sulata 10 tuntia +2...+6 °C:n lämpötilassa.
Säilytysohje
Tuote säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C tai kylmemmässä) pakkauksessa merkittyyn päiväykseen saakka. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Parasta ennen: sulanut tuote säilyy +2...+6°C:n lämpötilassa pakkauksessa 7 päivää, avattuna 12 tuntia.