Kolme tummaa kakkupohjaa, joiden välissä on aprikoosihilloa. Viipaleiden päällä on suklaakuorrutus ja "Sacher"-koriste.
Ainesosaluettelo
aprikoositäyte 30% (aprikoosit 35%, sokeri, glukoosi-fruktoosisiirappi, happamuudensäätöaine: sitruunahappo, hyytelöimisaine: pektiini), lasite Lue lisää
Kolme tummaa kakkupohjaa, joiden välissä on aprikoosihilloa. Viipaleiden päällä on suklaakuorrutus ja "Sacher"-koriste.
Ainesosaluettelo
aprikoositäyte 30% (aprikoosit 35%, sokeri, glukoosi-fruktoosisiirappi, happamuudensäätöaine: sitruunahappo, hyytelöimisaine: pektiini), lasite (kasviöljyt (öljy (auringonkukka), rasva (palmu), vähärasvainen kaakaojauhe, sokeri, hasselpähkinä), emulgointiaine: auringonkukka-lesitiini, aromi (vanilliini), sokeri, täysin hydrattu palmuydinöljy), kakkuseos (sokeri, vehnäjauhot, vähärasvainen kaakaojauhe, modifioitu tärkkelys: E1414, kaakaokuitu, aromit, korotusaineet: difosfaatit, ruokasooda, suola, emulgointiaineet: E475 , E471, E481), koko munamassa, rypsiöljy, vesi, vehnäjauho, kohotusaineet: difosfaatit, sooda.
Allergeenit
Sisältää: Vehnä, Muna, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Pähkinät , Hasselpähkinä
Saattaa sisältää: Maito , Soijapavut
Käyttö-/valmistusohje
Sulata 10 tuntia +2...+6 °C:n lämpötilassa.
Säilytysohje
Tuote säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C tai kylmemmässä) pakkauksessa merkittyyn päiväykseen saakka. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Parasta ennen: sulanut tuote säilyy +2...+6°C:n lämpötilassa pakkauksessa 7 päivää, avattuna 12 tuntia.