Klassiset Tosca -kakut, joissa on raparperipaloja ja mantelipäällyste. Laktoositon.
Ainesosaluettelo
raparperi 21%, sokeri, margariini [kasviöljyt (palmu, rypsi), osittain hydratut palmarasvat, vesi, emulgointiaine: rasvahappojen mono- ja diglyseridit, suola, elintarvikeväri: E160b], Lue lisää
Klassiset Tosca -kakut, joissa on raparperipaloja ja mantelipäällyste. Laktoositon.
Ainesosaluettelo
raparperi 21%, sokeri, margariini [kasviöljyt (palmu, rypsi), osittain hydratut palmarasvat, vesi, emulgointiaine: rasvahappojen mono- ja diglyseridit, suola, elintarvikeväri: E160b], kermavaahto (vesi, täysin hydrattu palmarasva ja öljyt (rypsi, auringonkukka, maissi ja SOIJA), sokeri, stabilointiaineet: E420, E464, E340, E412, E415, emulgointiaineet: E481, E471, E475, suola, aromit), VEHNÄjauhot, koko MUNAmassa, MANTELIlastut, aprikoosi palat, glukoosisiirappi, vaniljasokeri, ruokasooda.
Allergeenit
Sisältää: Vehnä, Muna, Soijapavut, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Mantelit, Pähkinät
Saattaa sisältää: Maito , Maapähkinä
Käyttö-/valmistusohje
Sulata 10 tuntia +2...+6 °C:n lämpötilassa.
Säilytysohje
Tuote säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C tai kylmemmässä) pakkauksessa merkittyyn päiväykseen saakka. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Parasta ennen: sulanut tuote säilyy +2...+6°C:n lämpötilassa pakkauksessa 7 päivää, avattuna 12 tuntia.