Lehtitaikinakakku vaniljamausteisella vaniljakastikekermalla ja karpalo täyteellä. Leikattu 16 palaan.
Ainesosaluettelo
vispikerma (KIRNUPIIMÄ, kasviöljyt (palmunydin, kookos, palmu, rypsi), täysin kovetettu palmunydinöljy, modifioitu maissitärkkelys, emulgointiaineet: E472b, E435, Lue lisää
Lehtitaikinakakku vaniljamausteisella vaniljakastikekermalla ja karpalo täyteellä. Leikattu 16 palaan.
Ainesosaluettelo
vispikerma (KIRNUPIIMÄ, kasviöljyt (palmunydin, kookos, palmu, rypsi), täysin kovetettu palmunydinöljy, modifioitu maissitärkkelys, emulgointiaineet: E472b, E435, E433, aromi, stabilointiaine: karrageeni, väri: beetakaroteeni), vesi, VEHNÄJAUHO, margariini (palmurasva, vesi, rypsiöljy, suola, emulgointiaine: E471, happamuudensäätöaine: sitruunahappo), karpalohillo 7,6% (sokeri, karpalosose 44%, modifioitu maissitärkkelys, happamuudensäätöaine: sitruunahappo, sakeuttamisaine: pektiini, säilöntäaine: kaliumsorbaatti), sokeri, vaniljakastikejauhe (maissitärkkelys, suola, aromi, porkkanauute), suola, jauhojen käsittelyaine: askorbiinihappo.
Allergeenit
Sisältää: Vehnä, Maito , Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet
Saattaa sisältää: Muna, Pähkinät , Soijapavut, Hasselpähkinä
Käyttö-/valmistusohje
Poista suojamuovi ja sulata 10 tuntia +2...+6 °C:n lämpötilassa.
Säilytysohje
Tuote säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C tai kylmemmässä) pakkauksessa merkittyyn päiväykseen saakka. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Käyttöaika: sulanut tuote säilyy +2...+6 °C:n lämpötilassa pakkauksessa 7 päivää, avattuna 12 tuntia.