Pehmeä ja mehukas mustikkakakku kahdella voiteella. Purppura sieni värjätty kasviuutteilla, täynnä mustikkajogurttia, smetanaa ja kermavaahtoa. Kakku peitetään mustikoilla, mustikkasoseella ja hyytelöllä. Leikattu 16 palaan.
Ainesosaluettelo
hyytelö (sokeri, vesi, glukoosi-fruktoosisiirappi, hyytelöimisaine: pektiini, happamuudensäätöaineet: sitruunahappo, natriumsitraatti, säilöntäaine: kaliumsorbaatti), mustikka JOGURTTI 13% (MAITO, sokeri, mustikat 3%, modifioitu perunatärkkelys, gelatiini (nauta), luonnollinen aromit, happamuudensäätöaine: natriumsitraatti, aloitusviljelmä), vesi, mustikat 12%, SMETANA, kerma (ml. stabilointiaine: karrageeni), sokeri, koko MUNAMASSA, VEHNÄJAUHO, kermastabilointiaine (sokeri, kookosöljy, glukoosisiirappi, gelatiini (nauta), palmurasva, MAITOPROTEIINI, emulgointiaine: E472b, vanilja-aromi), mustikkasose 2,4%, gelatiini (nauta), kakkupohjasekoitus (VEHNÄJAUHO, maissitärkkelys, rasvaton MAITOJAUHE, dekstroosi, luonnollinen väri (hedelmäsekoitus (musta porkkana, hibiscus, persikka, mandariini), sininen spirulina, maltodekstriini), entsyymit), rypsiöljy, muunnettu tärkkelys (peruna, maissi), kosteuttava aine: glyseroli, emulgointiaineet: E471, E475, E432, E450(i), luonnollinen appelsiiniaromi, kohotusaine: ruokasooda suola, happamuudensäätöaine: sitruunahappo, väri: punajuurimehutiiviste, stabilointiaine: ksantaanikumi.
Allergeenit
Sisältää: Vehnä, Muna, Maito , Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet
Saattaa sisältää: Pähkinät , Soijapavut, Hasselpähkinä, Mantelit, Macadamia-pähkinä, Cashewpähkinä, Pistaasipähkinä, Pekaanipähkinä, Saksanpähkinä
Käyttö-/valmistusohje
Poista suojamuovi ja sulata 10 tuntia +2...+6 °C:n lämpötilassa.
Säilytysohje
Tuote säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C tai kylmemmässä) pakkauksessa merkittyyn päiväykseen saakka. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Parasta ennen: sulanut tuote säilyy +2...+6°C:n lämpötilassa pakkauksessa 5 päivää, avattuna 12 tuntia.