Vaaleiden kakkupohjien välissä laktoositonta kermavaahtoa ja päällä mansikkaviipaleita ja punaista hyytelöä. Laktoositon. Leikattu 16 palaan.
Ainesosaluettelo
Hyytelö (sokeri, vesi, glukoosi-fruktoosisiirappi, sakeuttamisaine: pektiini, happamuudensäätöaineet: sitruunahappo, E331, Lue lisää
Vaaleiden kakkupohjien välissä laktoositonta kermavaahtoa ja päällä mansikkaviipaleita ja punaista hyytelöä. Laktoositon. Leikattu 16 palaan.
Ainesosaluettelo
Hyytelö (sokeri, vesi, glukoosi-fruktoosisiirappi, sakeuttamisaine: pektiini, happamuudensäätöaineet: sitruunahappo, E331, säilöntäaine: E202), KERMA 19% (MAITO, stabilointiaine: E407), mansikat 18%, vesi, VEHNÄJAUHO, nestemäinen KOKOMUNAMASSA, sokeri, liivate (nauta), rypsiöljy, modifioitu tärkkelys (peruna, maissi), väri: E160a, punajuurimehutiiviste, kosteuttava aine: E422, emulgointiaineet: E471 (palmu), E475 (palmu), E450(i), luontainen appelsiiniaromi, kohotusaine: ruokasooda, suola, happamuudensäätöaine: sitruunahappo, sakeuttamisaine: E415, vanilliini, entsyymit.
Allergeenit
Sisältää: Vehnä, Muna, Maito , Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet
Saattaa sisältää: Pähkinät , Soijapavut, Hasselpähkinä, Mantelit, Cashewpähkinä, Parapähkinä, Pistaasipähkinä, Pekaanipähkinä, Saksanpähkinä
Käyttö-/valmistusohje
Poista suojamuovi ja sulata 10 tuntia +2...+6 °C:n lämpötilassa.
Säilytysohje
Tuote säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C tai kylmemmässä) pakkauksessa merkittyyn päiväykseen saakka. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Parasta ennen: sulanut tuote säilyy +2...+6°C:n lämpötilassa pakkauksessa 7 päivää, avattuna 12 tuntia.