Ihastuttava karamelli-vaniljakerma kerroskakku, rapealla keksillä.
Ainesosaluettelo
kerma 18% (KERMA (rasvapitoisuus 33%), stabilointiaine: karrageeni), vesi, VEHNÄJAUHO, sokeri, koko MUNANESTE, kermavaahto (makea KIRNUPIIMÄ, kasviöljyt (palmunydin, kookos, palmu, rypsi), täysin kovetettu palmunydinöljy, modifioitu tärkkelys, emulgointiaineet: E472b, E435, E433, luontainen vanilja-aromi, stabilointiaine: E407, väri: beetakaroteeni), keksimuru (VEHNÄJAUHO, sokeri, kasviöljyt (palmu, rypsi), karkkisokerisiirappi, nostatusaine: E500, suola, kaneli), karamelli 6% (sokeri, glukoosi-fruktoosisiirappi, vesi, modifioitu tärkkelys, sakeuttamisaine: E406, säilöntäaine: E202, luontainen vanilja-aromi, happamuudensäätöaine: E330, väri: E120), margariini (kasviöljyt ja -rasvat (palmu, rypsi, osittain kovetettu palmu), vesi, emulgointiaineet: rasvahappojen mono- ja diglyseridit, happamuudensäätöaine: sitruunahappo, aromi (voi), väri: karoteeni), kerman stabilointiaine (sokeri, LAKTOOSI, liivate (nauta), dekstroosi), vaniljakermajauhe (tomusokeri, modifioitu tärkkelys, MAITOJAUHE (HERAJAUHE, kasvirasva (palmu), rasvaton MAITO, KIRNUPIIMÄ, paakkuuntumisenestoaine: piidioksidi), HERAJAUHE, sakeuttamisaine: E401, aromi (vanilja), väri: beetakaroteeni), kaakaojauhe, täytekerma (vesi, sokeri, palmurasva, glukoosisiirappi, KERMAJAUHE, modifioitu tärkkelys, sakeuttamisaineet: selluloosa, E466, emulgointiaine: E472c, aromi (sokerikulööri), happamuudensäätöaine: sitruunahappo, säilöntäaine: kaliumsorbaatti), sokerikakkutiiviste (emulgointiaineet: E472b, E475, rasvaton MAITOJAUHE, nostatusaineet: natriumdifosfaatti, natriumbikarbonaatti, suola, sakeuttamisaine: ksantaanikumi, aromi (vanilja)), karamellisoitu sokerisiirappi 1%, sienien emulgointiaine (emulgointiaineet: E471, E475, E432, luontainen appelsiiniaromi), perunatärkkelys, kerman stabilointiaine (sokeri, liivate (nauta)), leivinjauhe (stabilointiaine: E450, perunatärkkelys, nostatusaine: E500).
Allergeenit
Sisältää: Vehnä, Maito , Muna, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Laktoosi
Saattaa sisältää: Soijapavut, Pähkinät , Hasselpähkinä
Käyttö-/valmistusohje
Sulata 10 tuntia +2...+6 °C:n lämpötilassa.
Säilytysohje
Tuote säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C tai kylmemmässä) pakkauksessa merkittyyn päiväykseen saakka. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Parasta ennen: sulanut tuote säilyy +2...+6 °C:n lämpötilassa pakkauksessa 5 päivää, avattuna 12 tuntia.