Ilmava kermavaahtokakku kahvilla ja suklaalla. Kahvikerma kahden kaakaosienen välissä, päälle kerros vaniljanmakuista kermavaahtoa. Kakku on koristeltu suklaatryffeliraidoilla, maitosuklaalastuilla ja tomusokerilla. Leikattu 16 palaan.
Ainesosaluettelo
KERMA 37% (mukaan lukien stabilointiaine: karrageeni), cappuccino-kerma 15% (vesi, sokeri, karamellisiirappi, modifioitu maissitärkkelys, HERA-jauhe, VOI, cappuccino-aromi, happamuudensäätöaine: sitruunahappo, kahvi 2%, suola, säilöntäaine: kaliumsorbaatti), sokeri, kokonainen MUNA-massa, vesi, VEHNÄJAUHO, gelatiini (naudanliha), kakkuseos (vähärasvainen kaakao*, VEHNÄTÄRKKELYS, sokeri, nostusaineet: difosfaatit, ruokasooda, riisijauho, emulgointiaineet: E471, E475, E322, dekstroosi, suola, vanilja-aromi, rypsiöljy, sakeuttamisaine ksantaanikumi, VEHNÄENTSYYMIT), suklaalastut (sokeri, kaakaomassa*, kaakaovoi*, rasvaton MAITOJAUHE, TÄYSMAITOJAUHE, MAITORASVA, emulgointiaine: lesitiini, vanilja-aromi), suklaalla maustettu tryffeli (kasvirasvat ja -öljyt (palmu, shea, rypsi), sokeri, vähärasvainen kaakao*, HERA-jauhe, emulgointiaine: lesitiini, vanilliini), kosteuttava aine: glyseriini, maissitärkkelys, palmuöljy, emulgointiaineet: E471, E475, E432, suola, happamuudensäätöaine: sitruunahappo, aromiaineet (appelsiini, vanilja).
Allergeenit
Sisältää: Vehnä, Maito , Muna, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet
Saattaa sisältää: Pähkinät , Soijapavut, Hasselpähkinä, Mantelit, Macadamia-pähkinä, Cashewpähkinä, Parapähkinä, Pistaasipähkinä, Pekaanipähkinä, Saksanpähkinä
Käyttö-/valmistusohje
Poista suojamuovi ja sulata 10 tuntia +2...+6 °C:n lämpötilassa.
Säilytysohje
Tuote säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C tai kylmemmässä) pakkauksessa merkittyyn päiväykseen saakka. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Parasta ennen: sulanut tuote säilyy +2...+6°C:n lämpötilassa pakkauksessa 7 päivää, avattuna 12 tuntia.