Kakku leikattu valmiiksi 12 palaan. Yhden palan paino on 83 grammaa. Almondyn maistuva, luontaisesti gluteeniton klassikko on kuorrutettu pehmeällä maitosuklaalla sekä Daim-krokanteilla. Kakun välissä on samettinen voikreemitäyte, joka takaa kakun maistuvan sellaisenaan mutta myös erilaisten koristeluiden kera, kuten tuoreilla marjoilla sekä kermavaahdolla.Lue lisää
Kakku leikattu valmiiksi 12 palaan. Yhden palan paino on 83 grammaa. Almondyn maistuva, luontaisesti gluteeniton klassikko on kuorrutettu pehmeällä maitosuklaalla sekä Daim-krokanteilla. Kakun välissä on samettinen voikreemitäyte, joka takaa kakun maistuvan sellaisenaan mutta myös erilaisten koristeluiden kera, kuten tuoreilla marjoilla sekä kermavaahdolla.
Ainesosaluettelo
Sokeri, MUNAnvalkuainen, KERMA, MUNAnkeltuainen, kasvirasva (palmu, shea), MANTELI (5,0%), kasviöljy (rypsi), auringonkukansiemenet, kirnuMAITOjauhe, kaakaovoi, makea aprikoosinsiemen, herajauhe (MAITO), kaakaomassa, rasvaton MAITOjauhe, MAITOrasva, makeutettu kondensoitu rasvaton MAITO, suola, sokerisiirappi, ruskea sokeri, emulgointiaine (E322 SOIJAlesitiini), aromiaineet. Saattaa sisältää myös maapähkinöitä ja hasselpähkinöitä.
Allergeenit
Sisältää: Muna, Maito , Laktoosi, Soijapavut, Pähkinät , Mantelit
Saattaa sisältää: Hasselpähkinä, Maapähkinä
Käyttö-/valmistusohje
Sulata kakkua huoneenlämmössä noin 30 minuuttia.
Sulatus noin 30 min. huoneenlämmössä. Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudelleen.
Säilytysohje
Valmistuspäivämäärästä pakasteessa (-18 °C) 24 kk. Säilyy kylmiössä (n. 6 °C) hyvin suojattuna 7 vrk sulatuksesta.