Annospakattu gluteeniton Saariston viipaleleipälajitelma sisältää kahta erilaista tummaa viipaleleipää. Suomessa leivottujen leipien myyntierässä on 20 x 2 viipaletta (85 g) aidolla hapanjuurella valmistettua tummaa viipaleleipää "ruisleivän nälkään" ja 20 x 2 viipaletta (85 g) makeaa herkullista tummaa saaristolaisleipää.Lue lisää
Annospakattu gluteeniton Saariston viipaleleipälajitelma sisältää kahta erilaista tummaa viipaleleipää. Suomessa leivottujen leipien myyntierässä on 20 x 2 viipaletta (85 g) aidolla hapanjuurella valmistettua tummaa viipaleleipää "ruisleivän nälkään" ja 20 x 2 viipaletta (85 g) makeaa herkullista tummaa saaristolaisleipää. Tuotteet eivät sisällä perunaa ja ovat hyviä kuidun lähteitä.
Ainesosaluettelo
Hapanleipä: Vesi,tattarijauho,maissijauho,pellavarouhe, maissitärkkelys,täysjyväriisijauho, suola (1%),sakeuttamisaine ( E415),hiiva. Saaristoleipä: Vesi,täysjyväriisijauho,teffjauho,puolukkahillo((puolukka 41%,sokeri,hyytelöimisaineet(E1442,E440),happamuudensäätöaineet(E330,E333,E509),säilöntäaine(E202)), tattarijauho,pellavarouhe,tapiokatärkkelys, bambukuitu,sakeuttamisaine ( E415), suola (1%),sokerijuurikaskuitu ,hiiva.
Käyttö-/valmistusohje
Sulata huoneenlämmössä tai mikroaaltouunissa.
Sulata tuote tarpeen mukaan, mieluiten huoneenlämmössä. Tarjoa varovasti ja kevyesti lämmitettynä, silloin tuote on herkullisin. Sulata/ lämmitä mikroaaltouunissa hiukan avatussa pakkauksessaan juuri ennen tarjoilua n. 30 s. Pakkauspussi ei kestä uunia. Huoneenlämmössä tai kylmässä sulatettu tuote säilyy 2 vrk.
Säilytysohje
Pakaste, säilytys -18°C tai sitä kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.