Gluteeniton perinteinen porkkanakakku mausteisella kakkupohjalla ja tuorejuustokuorrutteella. Vähälaktoosinen porkkanakakkulevy on leikattu 15 palaan. Kahvilan vitriiniin, lounas- ja kokoustarjoiluihin.
Ainesosaluettelo
sokeri, KANANMUNA, tuorejuusto (MAITO)13%, rypsiöljy, porkkana 7%,VOI(MAITO), Lue lisää
Gluteeniton perinteinen porkkanakakku mausteisella kakkupohjalla ja tuorejuustokuorrutteella. Vähälaktoosinen porkkanakakkulevy on leikattu 15 palaan. Kahvilan vitriiniin, lounas- ja kokoustarjoiluihin.
Ainesosaluettelo
sokeri, KANANMUNA, tuorejuusto (MAITO)13%, rypsiöljy, porkkana 7%,VOI(MAITO), vesi, perunatärkkelys, HASSELPÄHKINÄ, maltodextriini, muunneltu tärkkelys, nostatusaineet( E450,E500, E341), KANANMUNAN valkuaisjauhe, esihyytelöity riisijauho, stabiloiniteaineet (E516,E339) suola, mausteet(kaneli, korianteri, maustepippuri, muskottikukka, neilikka, anis, kardemumma) sakeuttamaisaine (E401), luonnolliset aromit, väriaine (safloriuute), glukoosi-fruktoosisiirappi. Saattaa sisältää jäämiä PÄHKINÖISTÄ , MAAPÄHKINÄSTÄ , SELLERISTÄ, VEHNÄSTÄ ja SOIJASTA.
Allergeenit
Sisältää: Muna, Maito , Pähkinät , Hasselpähkinä
Saattaa sisältää: Maapähkinä, Selleri, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä, Soijapavut
Käyttö-/valmistusohje
Sulatus jääkaapissa (6-7 °C) n. 12 tuntia. Säilyvyys sulatuksen jälkeen viileässä n. 48 tuntia.
Säilytysohje
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Sulatetut tuotteet säilytettävä viileässä.