Yksittäispakattu pieni (30 g) gluteeniton ja vegaaninen mustikkakardemummapulla. Suomessa leivottu kuohkea kardemummalla maustettu "punnuspulla", jossa on hillosydämenä metsämustikkahilloa. Pienempi koko on erinomainen kotiateriapalveluihin, kokoustarjoiluihin ja aamiaistuotteisiin.
Ainesosaluettelo
Pulla: Lue lisää
Yksittäispakattu pieni (30 g) gluteeniton ja vegaaninen mustikkakardemummapulla. Suomessa leivottu kuohkea kardemummalla maustettu "punnuspulla", jossa on hillosydämenä metsämustikkahilloa. Pienempi koko on erinomainen kotiateriapalveluihin, kokoustarjoiluihin ja aamiaistuotteisiin.
Ainesosaluettelo
Pulla: Riisijauho, vesi, riisitärkkelys, tapiokatärkkelys, sokeri,hapate (riisi), suola, hiiva, sakeuttamisaine (E464), psyllium, rapsiöljy, emulgointiaine (E471), kardemumma, luontaiset aromit, vanilja-aromi. Täyte 25 % tuotteesta: Mustikkamarmeladi(Suomi): (sokeri,mustikka (30%),vesi, sakeuttamisaineet(E1442peruna, E440), happamuudensäätöaineet(E330,E333), säilöntäaine(E202)).
Käyttö-/valmistusohje
Sulata huoneenlämmössä tai mikroaaltouunissa.
Sulata tuote tarpeen mukaan, mieluiten huoneenlämmössä. Tarjoa varovasti ja kevyesti lämmitettynä, silloin tuote on herkullisin. Sulata/ lämmitä mikroaaltouunissa hiukan avatussa pakkauksessaan juuri ennen tarjoilua n. 30 s. Pakkauspussi ei kestä uunia. Huoneenlämmössä tai kylmässä sulatettu tuote säilyy 2 vrk.
Säilytysohje
Pakaste, säilytys -18°C tai sitä kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.