Yksittäispakattu reilun kokoinen (100 g) gluteeniton ja vegaaninen mustikkakardemummapulla. Suomessa leivottu kuohkea kardemummalla maustettu "punnuspulla", jossa on hillosydämenä metsämustikkahilloa.
Ainesosaluettelo
Pulla:Riisijauho,vesi, riisitärkkelys, tapiokatärkkelys, sokeri, hapate Lue lisää
Yksittäispakattu reilun kokoinen (100 g) gluteeniton ja vegaaninen mustikkakardemummapulla. Suomessa leivottu kuohkea kardemummalla maustettu "punnuspulla", jossa on hillosydämenä metsämustikkahilloa.
Ainesosaluettelo
Pulla:Riisijauho,vesi, riisitärkkelys, tapiokatärkkelys, sokeri, hapate (riisi), suola, hiiva, sakeuttamisaine (E464), psyllium, rapsiöljy, emulgointiaine (E471), kardemumma, luontaiset aromit, vanilja-aromi. Täyte 20% tuotteesta: Mustikkamarmeladi(Suomi): (sokeri, mustikka (30%), vesi, sakeuttamisaineet(E1442peruna, E440), happamuudensäätöaineet(E330, E333), säilöntäaine(E202)).
Käyttö-/valmistusohje
Sulata huoneenlämmössä tai mikroaaltouunissa.
Sulata tuote tarpeen mukaan, mieluiten huoneenlämmössä. Tarjoa varovasti ja kevyesti lämmitettynä, silloin tuote on herkullisin. Sulata/ lämmitä mikroaaltouunissa hiukan avatussa pakkauksessaan juuri ennen tarjoilua n. 30 s. Pakkauspussi ei kestä uunia. Huoneenlämmössä tai kylmässä sulatettu tuote säilyy 2 vrk.
Säilytysohje
Pakaste, säilytys -18°C tai sitä kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.