Gluteeniton ja vegaaninen pikkumunkki on annospakattu. Kypsät munkit on pakattu annospussiin (2 x 35 g), myyntierässä on 15 pussia. Munkin maku paranee, kun tarjoilet tuotteen kevyesti lämmitettynä. Annospussi kestää mikron, leikkaa pussiin pieni reikä kosteuden poistumiseksi. Sokeroi tai tarjoile asiakkaalle pienen sokeriastian kera.Lue lisää
Gluteeniton ja vegaaninen pikkumunkki on annospakattu. Kypsät munkit on pakattu annospussiin (2 x 35 g), myyntierässä on 15 pussia. Munkin maku paranee, kun tarjoilet tuotteen kevyesti lämmitettynä. Annospussi kestää mikron, leikkaa pussiin pieni reikä kosteuden poistumiseksi. Sokeroi tai tarjoile asiakkaalle pienen sokeriastian kera. Suomessa leivottu.
Ainesosaluettelo
Vesi, maissitärkkelys, sokeri, kasviöljy ja- rasva(osittain kovetettu rapsi- ja kookosöljy), riisijauho, tapiokatärkkelys, perunahiutale, hiiva, suola, sakeuttamisaine(E415), maissijauho, perunakuitu, kardemumma, vanilja-aromi.
Käyttö-/valmistusohje
Sulata huoneenlämmössä tai mikroaaltouunissa.
Munkki on parhaimmillaan lämmitettynä ja sokeroituna. Sulata huoneenlämmössä 2-3 h tai pussissa mikroaaltouunissa 30 s. / 750 W. Sulaneen tuotteen lämmitys 10 -15 s. / 750 W. Leikkaa pussin kulma auki ja laita pussiin 1tl sokeria, ravistele. Pakkauspussi ei ole uuninkestävä.
Säilytysohje
Pakaste, säilytys -18°C tai sitä kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.