Oululainen Reissumies Gluteeniton Tosi Tumma on saaristolaistyyppinen gluteeniton tumma palaleipä. Saaristolaisleivälle tyypillinen maku on peräisin gluteenittomasta mallasuutteesta sekä sopivasti makeutta tuovasta siirapista. Leipä on hyvää sellaisenaan levitteen kanssa, mutta se toimii myös oivana alustana erilaisille täytteille.Lue lisää
Oululainen Reissumies Gluteeniton Tosi Tumma on saaristolaistyyppinen gluteeniton tumma palaleipä. Saaristolaisleivälle tyypillinen maku on peräisin gluteenittomasta mallasuutteesta sekä sopivasti makeutta tuovasta siirapista. Leipä on hyvää sellaisenaan levitteen kanssa, mutta se toimii myös oivana alustana erilaisille täytteille. Kokeile myös paahtamista! Leivottu Lahdessa gluteenittomassa leipomossa.
Ainesosaluettelo
täysjyvätattari (45 %)(jauho, hiutale, rouhe), vesi, siirappi, teffjauho, tapiokatärkkelys, melassi, perunahiutale, rapsiöljy, gluteeniton OHRAMALLASUUTE, kasvikuidut (psyllium, peruna, bambu), jodioitu suola, hiiva, sakeuttamisaine (E410), säilöntäaine (E282), aromi. SAATTAA SISÄLTÄÄ PIENIÄ MÄÄRIÄ GLUTEENITONTA KAURAA, SINAPINSIEMENIÄ JA SEESAMINSIEMENIÄ.
Allergeenit
Sisältää: Tattari, Ohra
Saattaa sisältää: Kaura, Sinappi, Seesaminsiemenet
Käyttö-/valmistusohje
KÄYTTÖOHJE: Sulata leipää huoneenlämmössä n. 1 h tai mikroaaltouunissa täydellä teholla (800W) n. 30 sekuntia.
KÄYTTÖOHJE: Sulata leipää huoneenlämmössä n. 1 h tai mikroaaltouunissa täydellä teholla (800W) n. 30 sekuntia.
Säilytysohje
PAKASTE. Säilytettävä alle -18 °C. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.