Myllyn Paras Gluteeniton Runebergin levykakku on näyttävä valinta alkuvuoden kausitarjoiluihin. Tattarijauhoista leivottu herkku sopii gluteenittomaan ruokavalioon, minkä lisäksi leivonnassa on käytetty laktoositonta voita.
Ainesosaluettelo
Sokeri, vesi, sokerikuorrute [sokeri, vesi, Lue lisää
Myllyn Paras Gluteeniton Runebergin levykakku on näyttävä valinta alkuvuoden kausitarjoiluihin. Tattarijauhoista leivottu herkku sopii gluteenittomaan ruokavalioon, minkä lisäksi leivonnassa on käytetty laktoositonta voita.
Ainesosaluettelo
Sokeri, vesi, sokerikuorrute [sokeri, vesi, glukoosisiirappi, emulgointiaine (E471), sakeuttamisaineet (E406, E410)], laktoositon VOI, perunajauho, vadelmahillo [sokeri, vadelma, vesi, muunnetettu perunatärkkelys, sakeuttamisaine (E440), happamuudensäätöaine (E330), säilöntäaine (E202)], riisijauho, tumma täysjyväriisijauho, appelsiinimarmeladi [sokeri, vesi, appelsiinitäysmehu, appelsiininkuori, sakeuttamisaine (E440), happamuudensäätöaine (E330), säilöntäaine (E202), väri (E160a)], KANANMUNA, MANTELIROUHE, tattarijauho, maissijauho, nostatusaine (E503), maissisuurimo, psyllium, suola, karamellisoitu sokeri, kardemumma, aromit (karvastamanteli, arrakki). Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa, selleriä, sinappia, hasselpähkinää.
Allergeenit
Sisältää: Muna, Maito , Mantelit, Pähkinät
Saattaa sisältää: Soijapavut, Hasselpähkinä, Sinappi, Selleri
Käyttö-/valmistusohje
Sulata 1-2 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä.
Säilytysohje
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Sulatetut tuotteet säilytettävä viileässä (+6 °C tai alle) ja suositellaan kulutettavan 3 vrk kuluessa.