Myllyn Paras Mansikkalevykakku Gluteeniton on herkullinen mansikkahillotäytteinen mansikkalevykakku.
Ainesosaluettelo
Gluteeniton kakkupohja [sokeri, kasviöljyt (kookos, rapsi), KANANMUNA, tärkkelykset, vesi, muunnettu tärkkelys, nostatusaineet (E450, E500, E341), glukoosisiirappi, emulgointiaineet Lue lisää
Myllyn Paras Mansikkalevykakku Gluteeniton on herkullinen mansikkahillotäytteinen mansikkalevykakku.
Ainesosaluettelo
Gluteeniton kakkupohja [sokeri, kasviöljyt (kookos, rapsi), KANANMUNA, tärkkelykset, vesi, muunnettu tärkkelys, nostatusaineet (E450, E500, E341), glukoosisiirappi, emulgointiaineet (E475, E472e, E471, E481), suola, luontainen vanilja-aromi, sakeuttamisaine (E415)], laktoositon VISPIKERMA [KERMA, stabilointiaine (E407)], kasvirasvasekoite [vesi, kokonaan kovetetut kasviöljyt ja -rasvat (palmu, auringonkukka), sokeri, stabilointiaineet (E420, E463), MAITOPROTEIINI, emulgointiaineet (E472e, E322)], suola, aromit, väri (E160a)), mansikkahillo [mansikka, sokeri, vesi, sakeuttamisaine (E440), happamuudensäätöaineet (E330, E333), säilöntäaineet (E211, E202), väri (E120)], vesi, hyytelöimisaine [sokeri, rypälesokeri, mansikkajauhe (kuivattu mansikkapala, maltodekstriini), liivate, happamuudensäätöaine (E330), luontainen aromi, väri (punajuuri)], krokantti (sokeri, riisi). Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa, mantelia, hasselpähkinää, selleriä, sinappia. Tuote sisältää mansikkaa 4,6 %.
Allergeenit
Sisältää: Muna, Maito
Saattaa sisältää: Soijapavut, Hasselpähkinä, Sinappi, Mantelit, Selleri, Pähkinät
Käyttö-/valmistusohje
Sulata 2 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä.
Säilytysohje
Pakaste. Säilytettävä -18 °C:ssa tai kylmemmässä. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen.