Gluteeniton, maidoton ja vegaaninen focaccialeipä. Esipaistettu ja yksittäinpakattu. Yksittäisen leivän koko Ø11,5cm. Italialainen herkkuleipä, joka sopii nautittavaksi sellaisenaan esim. keiton lisukkeena tai täytettynä leipänä. Leipä kuumennetaan omassa pussissaan. Näin se pysyy pehmeänä kuumennuksen ajan ja sen jälkeen sekä takaa leivän säilymisen gluteenittomana.Lue lisää
Gluteeniton, maidoton ja vegaaninen focaccialeipä. Esipaistettu ja yksittäinpakattu. Yksittäisen leivän koko Ø11,5cm. Italialainen herkkuleipä, joka sopii nautittavaksi sellaisenaan esim. keiton lisukkeena tai täytettynä leipänä. Leipä kuumennetaan omassa pussissaan. Näin se pysyy pehmeänä kuumennuksen ajan ja sen jälkeen sekä takaa leivän säilymisen gluteenittomana.
Ainesosaluettelo
Vesi, gluteeniton vehnätärkkelys, maissitärkkelys, kasviöljy ja -rasva (auringonkukkaöljy, sheavoi), tattarijauho, extraneitsytoliiviöljy, hiiva, dekstroosi, suola, sokeri, rosmariini (1,1%), emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), sakeuttamisaineet (guar, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), psylliumkuitu, riisitärkkelys, nostatusaineet (E450(i), E500(ii)), aromi, luonnolliset aromit. Saattaa sisältää jäämiä soijasta ja sinapista. Voimakassuolainen.
Käyttö-/valmistusohje
Sulata leipä huoneenlämmössä noin 30 minuuttia sen omassa pakkauksessa. Kuumenna uuni n. 180-asteeseen ja laita sulanut focaccia uuniin pakkauksessaan. Kuumenna n. 3-5 min (pussi pullistuu, mutta ei puhkea). Säilytämällä tuote sen omassa pakkauksessa, tuote säilyy gluteenittomana ja leipä pehmeänä kuumennuksen ajan ja sen jälkeen. Säilyy pakasteessa -18 °C parasta ennen -päiväykseen asti. Sulatettua tuotetta ei saa pakastaa uudelleen.
Säilytysohje
pakastetuote, varastointi -18C