Gluteeniton Riisipiirakka on välipalatuote parhaimmillaan. Tuotteessa on ohut kaurainen kuori ja reilusti herkullista riisipuuroa. Tuote on myös maidoton ja vegaaninen, eikä se sisällä palmuöljyä! Tuotteen voi syödä sellaisenaan tai vaikkapa perinteisen munavoin kera. Parhaimmillaan lämmitettynä.Lue lisää
Gluteeniton Riisipiirakka on välipalatuote parhaimmillaan. Tuotteessa on ohut kaurainen kuori ja reilusti herkullista riisipuuroa. Tuote on myös maidoton ja vegaaninen, eikä se sisällä palmuöljyä! Tuotteen voi syödä sellaisenaan tai vaikkapa perinteisen munavoin kera. Parhaimmillaan lämmitettynä.
Ainesosaluettelo
vesi, riisi (22 %)(alkuperä: EU), gluteeniton TÄYSJYVÄKAURAJAUHO, kasvimargariini [rapsiöljy, vesi, kokonaan kovetettu rapsiöljy, suola, emulgointiaine (E471), aromit, väri (E160a)], täysjyväriisijauho, tapiokatärkkelys, sokeri, teffjauho, jodioitu suola, kasvikuidut (psyllium, peruna, bambu), rapsiöljy, melassi, sakeuttamisaineet (E410, E415). SAATTAA SISÄLTÄÄ PIENIÄ MÄÄRIÄ SINAPINSIEMENIÄ JA SEESAMINSIEMENIÄ.
Allergeenit
Sisältää: Kaura
Saattaa sisältää: Sinappi, Seesaminsiemenet
Käyttö-/valmistusohje
KÄYTTÖOHJE: Sulata huoneenlämmössä n. 2 tuntia tai jääkaapissa yön yli. Halutessasi lämmitä mikroaaltouunissa 20-30 s. tai uunissa 200 °C:ssa 3-4 min.
Säilytysohje
PAKASTE. Säilytettävä alle -18 °C. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.