Fazer Gluteeniton Pullataikina on vaivaton tapa valmistaa uunituoreita leipomuksia. Tuote on erittäin monikäyttöinen ja soveltuu erinomaisesti esimerkiksi korvapuusteihin, voisilmäpulliin, munkkeihin ja perinteisiin sokeripulliin. Sulata taikina ja taio mieleiset makuelämykset herkkuhetkeen!
Ainesosaluettelo
vesi, Lue lisää
Fazer Gluteeniton Pullataikina on vaivaton tapa valmistaa uunituoreita leipomuksia. Tuote on erittäin monikäyttöinen ja soveltuu erinomaisesti esimerkiksi korvapuusteihin, voisilmäpulliin, munkkeihin ja perinteisiin sokeripulliin. Sulata taikina ja taio mieleiset makuelämykset herkkuhetkeen!
Ainesosaluettelo
vesi, KANANMUNA, sokeri, muunnettu tärkkelys (tapioka), riisijauho, laktoositon VOI, maissijauho, perunahiutale [peruna, emulgointiaine (E471), stabilointiaine (E450)], laktoositon MAITOJUOMA, hiiva, aromit (vanilja, vanilliini), kardemumma, nostatusaineet (E450, E500), jodioitu suola, emulgointiaine (E475, E471), sakeuttamisaine (E415), kasvikuidut (psyllium, peruna, bambu). SAATTAA SISÄLTÄÄ PIENIÄ MÄÄRIÄ GLUTEENITONTA KAURAA, SINAPINSIEMENIÄ JA SEESAMINSIEMENIÄ.
Allergeenit
Sisältää: Muna, Maito
Saattaa sisältää: Kaura, Sinappi, Seesaminsiemenet
Käyttö-/valmistusohje
KÄYTTÖOHJE: Sulata taikina jääkaapissa yön yli tai huoneenlämmössä noin 2h. Vaivaa taikina ja muotoile tangoksi, käytä apuna gluteenitonta jauhoseosta. Jaa tanko kuuteen osaan ja muotoile. Anna kohota n. 30 min. leivinliinan alla. Voitele pullat kananmunalla ja ripottele pinnalle raesokeria. Paista 225 °C uunin keskitasossa n. 10 min. Voit valmistaa pullataikinasta erilaisia pullia ja pullapohjaisia piiraita.
Säilytysohje
PAKASTE. Säilytettävä alle -18 °C. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.