Suklaa-kirsikkakakun pohjassa on suklaakeksimurua ja kaakaonibsejä ja pohjan päällä aaltomainen kirsikka-suklaa-vaniljatäyte. Herkullisen kakun kruunaa kirsikkakastike. Tämä kakku on gluteeniton sekä vegaaninen eli sopii myös erityisruokavalioita noudattaville, mutta maistuu ihan jokaiselle.Lue lisää
Suklaa-kirsikkakakun pohjassa on suklaakeksimurua ja kaakaonibsejä ja pohjan päällä aaltomainen kirsikka-suklaa-vaniljatäyte. Herkullisen kakun kruunaa kirsikkakastike. Tämä kakku on gluteeniton sekä vegaaninen eli sopii myös erityisruokavalioita noudattaville, mutta maistuu ihan jokaiselle. Leikattu 14 suorakaiteen malliseen palaan.
Ainesosaluettelo
Gluteeniton juustokakku taikina 27% [gluteeniton jauho (riisi, peruna, tapioka, maissi, tattari), vegaaninen margariini (palmuöljy, rapsioljy, vesi, emulgointiaine (E471), sokeri, vaalea siirappi, kaakaonibsit 4,4%, vähärasvainen kaakaojauho 4,4%, melassi, stabilointiaine (ksantaanikumi, johanneksenleipäpuujauhe, guarkumi), karamellisoitu sokerisiirappi], vegaaninen tuorejuusto 24% [vesi, kookosöljy, muunnettu tapioka- ja maissitärkkelys, peruna- ja maissitärkkelys, merisuola, happamuudensäätöaine (E575), luontainen aromi, oliiviuute, B12-vitamiini], kookoskerma [kookos, vesi], sokeri, kirsikkakastike 7% [hapankirsikka pyree 60%, sokeri, glukoosisiirappi, muunnettu vahamaissitärkkelys, vesi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), väri (antosyaani), luontainen aromi], tummasuklaa 4,3% [kaakaomassa, sokeri, kaakaovoi, emulgointiaine (SOIJAlesitiini), luontainen vanilja aromi], vegaaninen margariini [palmuöljy, rapsiöljy, vesi, emulgointiaine (E471)], muunnettu maissitärkkelys, emulgontiaine [vesi, sokeri, emulgointiaine (E475, E471), etanoli, happamuudensäätöaine (E525)], luontainen aromi, vähärasvainen kaakaojauhe 0,6%, stabilointiaine (maitohappo, ksantaanikumi, johanneksenleipäpuujauhe, guarkumi). Saattaa sisältää myös: KANANMUNAA, MAITOA JA PÄHKINÄÄ.
Allergeenit
Sisältää: Soijapavut
Saattaa sisältää: Muna, Maito , Pähkinät , Mantelit, Hasselpähkinä, Macadamia-pähkinä, Pistaasipähkinä, Pekaanipähkinä, Cashewpähkinä, Parapähkinä, Saksanpähkinä
Käyttö-/valmistusohje
Sulata kylmiössä n. 8 tuntia. Parhaan tuloksen saa poistamalla tuotteen pakkauksesta.
Sulata kylmiössä n. 8 tuntia. Parhaan tuloksen saa poistamalla tuotteen pakkauksesta. Sulanut tuote säilyy noin 2 päivää. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Säilytysohje
Tuote säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C tai kylmemmässä) pakkauksessa merkittyyn päiväykseen saakka. Sulanut tuote säilyy noin 2 päivää. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.