Tämä kala on kustannustehokas vaihtoehto punakampelalle. Liha on kirkkaan valkoista, ja sen rakenne on lihalle kiinteä, ja maku on mieto ja miellyttävä. Paneroidut fileet tarjoavat nopean, maukkaan ja helpon tavan tarjoilla kalaa. Fileet ovat valmiita uuniin suoraan pakastimesta.
Ainesosaluettelo
MSC JAPANINHIETAKAMPLELAfilee (60%) KALA (limanda aspera)( FAO 67 Koillinen-Tyynimeri).Lue lisää
Tämä kala on kustannustehokas vaihtoehto punakampelalle. Liha on kirkkaan valkoista, ja sen rakenne on lihalle kiinteä, ja maku on mieto ja miellyttävä. Paneroidut fileet tarjoavat nopean, maukkaan ja helpon tavan tarjoilla kalaa. Fileet ovat valmiita uuniin suoraan pakastimesta.
Ainesosaluettelo
MSC JAPANINHIETAKAMPLELAfilee (60%) KALA (limanda aspera)( FAO 67 Koillinen-Tyynimeri). Pyydetty Troolilla. (A). MSC RUOSTEKAMPELAfilee (60%) KALA (limanda ferruginea)( FAO 21 Luoteis-Atlantti). Pyydystetty Troolilla. (B). Paneeraus (40%): Rapsiöljy, Vehnäjauho (VEHNÄ), durumVEHNÄ, vesi, perunatärkkelys, suola, hiiva, sokeri, vehnägluteeni (VEHNÄ). Esipaistettu rapsi-öljyssä. Pieniä ruotoja saattaa esiintyä.
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä, Kala, Kampela
Käyttö-/valmistusohje
Valmista suoraan pakasteesta. Uuni: 13-16 min. 200°C esilämmitetyssä uunissa.
Säilytysohje
Säilytys : - 18 C tai kylmemmässä. Säilyy pakasteena parasta-ennen päivämäärään asti