Royal Greenlandin paneroidut kampelafileet tarjoavat nopean, maukkaan ja helpon tavan valmistaa ja tarjoilla kalaa - ne sopivat erinomaisesti esim. buffetpöytään. Lha on kirkkaan valkoista, kiinteää ja miedon herkullista maultaan.
Ainesosaluettelo
MSC Japanin HIETAKAMPELAfilee (60%) KALA (limanda aspera)( FAO 67 Koillis Tyynimeri).Lue lisää
Royal Greenlandin paneroidut kampelafileet tarjoavat nopean, maukkaan ja helpon tavan valmistaa ja tarjoilla kalaa - ne sopivat erinomaisesti esim. buffetpöytään. Lha on kirkkaan valkoista, kiinteää ja miedon herkullista maultaan.
Ainesosaluettelo
MSC Japanin HIETAKAMPELAfilee (60%) KALA (limanda aspera)( FAO 67 Koillis Tyynimeri). Pyydystetty Troolilla. (A). MSC RUOSTEKAMPELAfilee (60%) KALA (limanda ferruginea) (FAO 21 Luoteis-Atlantti). Pyydystetty Troolilla. (B). Paneeraus (40%): VEHNÄJAUHO, rapsiöljy, vesi, DURUMVEHNÄ, perunatärkkelys, suola, hiiva, dekstroosi, sieniuute, valkopippuri. Paistettu rapsi-öljyssä. Voi esiintyä yksittäisiä ruotoja.
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä, Kala, Kampela
Käyttö-/valmistusohje
Valmistus jäisenä : esilämmitetyssä uunissa 220 asteessa noin 14 minuuttia.